Непреведено, 10.09.2014.





Можда вас интересује како можете помоћи самоодбрани Новоросије. Ако сте у могућности:
Fundraising for militias of Novorossia (DPR and LPR) » voice of Sevastopol

Из истог извора и цео текст споразума у Минску: CEASEFIRE IN UKRAINE. MINSK PROTOCOL FULL TEXT » voice of Sevastopol


А како је Степски соко / THE SAKER заиста несебичан код информисања својих читалаца па им препоручује и текстове других аутора - што је заиста немогуће све превести, осим ако се не организује тим, као што су учинили Руси, Немци, Французи и племенити људи Океаније - ево линка на текст Петера Кенига.  И посебно обратите пажњу на текст  The Vineyard of the Saker: Analysis of the ceasefire by Alexander Mercouris  с предговором Степског и његовом препоруком за чланак (с чијом се поруком не слаже) Mark Sleboda - "Winning" Ukraine No, Putin is NOT "winning" in...

С наше стране, спремићемо вам избор коментара на текст The Vineyard of the Saker: A typical example of Ukie "Christianity" in action на његовом сајту, којег смо вам преведеног пренели као The Saker: Украјинско кршћанство у акцији | Ћирилизовано. Видећете зашто. Још боље, сами се потрудите, ако се користите енглеским, да видите како покатоличени Срби - Хрвати бране своју ватиканоидност и шта им четник, Рус с нешто татарске крви а син Београђанке, Степски соко, одговара. А има тога још.

А шта се све крије испод и око Стоунхенџа - Stonehenge had 'huge stone religious sibling' just two miles away - Archaeology - Science - The Independent  неминовно поставља питање и по чему Срби газе, рецимо у Винчи и око места које је, на бруку свих нас, постало познато по томе да се "патриотизам не сипа у тракторе".


Приредио: Александар Јовановић

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!