Пуковник Касад: Добили смо појачање



Једна од највећих група на VK.com (ВКонтакте - у време постављања превода сајт је био недоступан) посвећених информативној подршци Новоросији 6. септембра се придружила  медијској групи "Cassad".


https://vk.com/soutukraine (углавном на руском) - група "Новороссиа", која има око 266 000 претплатника, биће наш главни представник на VK.com почев од 6. септембра. Искрено, био сам изненађен када сам сазнао да група успех дугује једној особи, са којом ћемо сада активно радити и сарађивати. Група је позната по великом броју вести, великој количини фото-видео садржаја и по високом степену оперативности, тако да представља значајан део медијске инфраструктуре која подржава борбу Новоросије против фашистичке хунте. Молимо вас да се претплатите.

Али ни друге наше VK.com групе нису никуда отишле. "War-Online" (углавном на руском) и "Глас Доњецка" (углавном на руском), које су се највише промовисале међу нашим групама, наставиће са радом у свом стандардном режиму, али ће њихова улога ће бити више у смислу подршке.

Такође, у наредним данима ћемо објавити још један прилично велики пројекат из области радиодифузије вести.

А посебну захвалност дугујемо онима који су се одазвали нашем позиву за помоћ Новоросији, којој понекад недостају чак и најелементарније ствари.


Напомена преводиоца на српски: Чланак са истог сајта којег не желим да преведем, а ономе ко га прочита у изворном облику или на енглеском биће јасно и зашто - једноставно мислим да то нису српска посла, мада неодољиво на таква подсећају - можете наћи на: Colonel Cassad (in English) - About Strelkov's Announcement и Colonel Cassad - Про заявление Стрелкова

Изворни текст: Colonel Cassad - У нас пополнение
Извор: Colonel Cassad (in English) - We have reinforcements
Превео: Александар Јовановић

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!