The Saker Српски - нови блог у заједници Степског сокола



Драги пријатељи,

Имам задовољство да обавестим нашу заједницу да је српски блог The Saker Српски сада и званично онлајн на адреси:

http://www.thesakersrpski.rs/

Овај блог такође има велику архиву мојих претходних чланака, свих преведених на српски језик.

Посебно сам почаствован и задовољство ми је што читавом тиму српског блога могу да пожелим добродошлицу у заједницу Степског сокола, због очигледних (и застрашујућих) сличности између догађаја из рата САД / НАТО-а против Србије - у Хрватској, Босни и на Косову и Метохији, са оним што се данас дешава  у Украјини. У ствари, било је српских "Крајина" у Хрватској и Босни: топоним из српског језика "крајина" (“frontier”, од "крај", тј "област/ граница") има потпуно исто значење као руски топоним "украјина" ("у" што значи "уз" или "код", а "крајина", рекосмо, значи "граница / руб / област"). После свега, амерички званичници сада признају да је прави циљ рата Англоциониста против Србије био да се пошаље порука Русији: "будите нам непослушни, исто ћемо вам учинити", што је оно што сада раде, наравно. Рат против Србије је био само проба за садашњи рат против Русије.

Руси, Украјинци и сви они који заиста воле истину и који одбацују приче  Империје, прече пуне лажи о ратовима против Србије и Русије, имају много тога да науче из српског искуства. Надам се да ће се многи Срби, захваљујући српском блогу The Saker Српски придружити заједници Степског сокола и антиимперијалистичком покрету.

Успостављање историјске истине о ратовима Англоциониста против српског народа сматрам личним животним задатком и саставним делом сврхе овог блога.

The Saker

Извор: Serbian Saker blog joins the Saker community
Превод: Ћирилизовано за The Saker Српски

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!