Украјински нацисти врелим гвожђем и бајонетима жигошу и цивиле и ратне заробљенике (видео)

То се не може измислити ...

Ти украјински манијаци су ван сваке контроле - где су сад мејнстрим медији да о томе известе ?

Овај видео садржи сведочење заробљеника које су мучили парамилитарци из украјинске Нациомалне гарде с подручја Краматорска.

Ми смо већ писали о детаљном признању неонациста, да муче заробљене и ухваћене - кљештима им уврћући брадавице, забијајући им игле под нокте, давећи их водом ...

Такође смо показали сведочење жртве у којем нови посланик украјинске Раде, Надежда Савченко, лично мучи жртве и сугерише да се њихови органи продају.

У овом видеу, грађанин Украјине Станислав Станкевич говори о нацистичким техникама тортуре примењеним у Краматорску на ратним заробљеницима и цивилима. Ово је његово сведочење:

Дана 24. августа су га заробили парамилитарци украјинске Националне гарде.

Нацисти су га жигосали, на груди врелим металом уцртали "сепаратиста", на задњицу свастику са врелим ланцем и бајонетом.

Украјински парамилитарци су били под утицајем наркотика и стално пили енергетска пића.

Многи су људи, и жене и деца, везани ланцима једни за друге бацани у ископане рупе. После су их приморавали да иду преко минских поља, где су многи погинули.

И младе девојке су везивали ланцима, мучили и над њима се иживљавали.

Он је видео најмање двадесет јама пуних људи, углавном голих, чак и без доњег веша.

Када му очи нису биле везане, видео је око тридесет заробљеника, и цивила и ратних заробљеника.

На крају је одведен у Харков, где су га предали украјинској контраобавештајној служби. Услови у ћелији су били ужасни, јер је била направљена за 12, а у њој је било 30 затвореника.

Други човек такође сведочи да су ухваћене бацали у јаме, пуцали им у колена и тукли бејзбол палицама. После мучења, спавали су у јамама везаних руку и на бетону, окружени лешевима у распадању.

До сада је само организација "Амнести интернешенел" известила о ратним злочинима казненог батаљона "Ајдар" у Луганској области. Сличне организације за људска права из Европске уније и даље ћуте о ратним злочинима украјинских војних и паравојних јединица.


Аутор: Дамир Мариновић
Извор: Russian news: VIDEO: Ukrainian Nazi Torturers Brand Swastikas on Prisoners' Buttocks - Russia Insider
Превод: Ћирилизовано за The Saker Српски

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!