Сједињене Америчке Државе украле украјинско злато

Док западни лидери по цео дан и ноћ кевћу да би Русија требала да престане да се "меша у Донбас" (игноришући факат да Кијев данас води ЦИА, што чак и припадници редовне украјинске војске спремно признају), на површину је испливала прљава мала тајна у вези украјинских златних резерви - више их нема. У данима "Евромајданске револуције", злато је стављено у авион и "безбедно" пребачено у САД. Украјина га вероватно никада више неће видети (као и Немачка своје злато, узгред буди речено).


Званична дистрибуција светских златних резерви.

Па добро, Украјинице, да ли би и сад да будеш поносна припадница западног света, како ти изгледа ? Срећна ?


Горе је украјински председник Порошенко (правог презимена Валцман - Ukraine Presidential Frontrunner Petro Poroshenko and His Secret Jewish Roots – Forward.com, али Гица радије користи девојачко презиме своје мајке тако да може да се претвара да је Украјинац) како даје интервју за медијску испоставу невладиних организација "Билд зајтунг" и обзнањује да је спреман за "тотални рат са Русијом" (1). Треба разумети човека, на шта би личило и може ли се дозволити да у Украјини постоје људи који више воле да говоре руски, зар не ?

Надамо се да ће Украјинци ускоро почети да увиђају да су им председника одабрале Сједињене Америчке Државе, како би Украјину искористиле као оружје против Русије, уз Кину последње препреке успостављању светске империје. Ако САД нареде Порошенку да започне "тотални рат" против Русије, он ће то и учинити, и у ту сврху употребити вашу децу. Порошенко брани интересе САД, а не интересе Украјине. А план је да се Путин толико испровоцира да се осети обавезним да притекне у помоћ својим сународницима у Донбасу и нападне Украјину. Исто као што је Хитлер кренуо да помогне својим Немцима, примораним да живе у постверсајској Пољској, када се заоштрио спор око немачког града Данцига. САД су бодриле Пољаке да не одустају, тајно им дале одрешене руке да раде шта хоће, све што ће испровоцирати Немце. Тако су САД добиле толико жељени Други светски рат за уништавање Европе, план одавно спремљен заједно са совјетским другарима. Сада слично раде да би се произвео Трећи светски рат, који би требао да сакрије финансијску имплозију САД.

Погледајте: Ukraine’s Gold Is Gone
 – LewRockwell.com
---------------
1. "Ich habe keine Angst vor einem Krieg mit russischen Truppen und wir sind auf das Szenario für diesen totalen Krieg vorbereitet."

Извор: United States Has Stolen Ukraine’s Gold | DeepResource
Превод: Ћирилизовано за  The Saker Српски

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!