Обавештење сладокусцима, радозналима и професионалцима: DEBKAfile се враћа у понедељак, 1. децембра

The Saker Српски: Англоционистичка империја, њени поступци и планови, и технике, не могу се разумети без коришћења њених сопствених извора. Један од јавно доступних, међу најкориснијима и за ову нашу страну, свакако је израелски сајт "Дебка" (DEBKAfile), чије праве услуге коштају (опет: нема џабе ручка), али су и бесплатне микроинформације, кроз "intelligence and security news service", такође од велике користи, рецимо као путоказ новинарима, које теме сада, а нарочито наредних дана, вреди пратити. Дакле, иако сервис противничке стране, заслужио је добродошлицу, поздрав за поновни излазак на сцену.

Назив сајта овај пут нећемо транскрибовати, да би га боље запамтили они којима је до сада био непознат, да би га касније лакше сами потражили. (Узгред, зато је и Степски соко на почетку, када сам почео да га преводим, писан као The Saker, а после је већ било касно мењати - прим. А.Ј.)

DEBKAfile се враћа у понедељак, 1. децембра


DEBKAfile ће наставити да објављује од 1. децембра, после прекида од два и по месеца, због изненадне болести нашег вишег уредника.

Прекид је дошао усред важних догађаја, пошто смо предвидели да ништа неће испасти од "нуклеарних" преговора Ирана са светским силама. С њима је готово, захваљујући заједничким напорима Русије, Саудијске Арабије, Египта и Израела, или коалицији коју предводе САД против ИДИЛ-а у Ираку и Сирији. Принудни одлазак Чака Хагела је победа за непријатеља. У следећи понедељак, DEBKAfile ће се вратити, да ексклузивно прати и анализира ове и сличне догађаје, као што је талас насиља у Јерусалиму.


Извор:DEBKAfile returns Monday, Dec. 1!
Превео и приредио: А. Јовановић

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!