The Saker - први подкаст

The Saker Српски: И ми ћемо вас замолити да послушате ово прво аудио јављање нашег пријатеља. Тим пре што је од десетак питања која је изабрао да на њих одговори једно о нама, Србији.

Драги пријатељи,

морам да признам да вам са стрепњом (заиста!) и нервозан представљам свој први подкаст, сада доступaн за преузимање и слушање. Ово је линк са којег од сада подкаст можете преузимати: Saker Podcasts
 
Ту ћете моћи да подкаст преузмете у МП3 формату са Гугл диска и стрима или га преузете или стримујете са Mediafire и 4Shared. Линкове нисам поставио овде јер страницу за преузимање користим и као подсетник на толико потребне ваше донације. То чинећи на посебној страници избећи ћу да страницу блога оптерећујем молбама / подсетницима. Заmолићу вас да ми јавите шта мислите, да ли је ово добро решење.

Такође, више него икада раније, потребна ми је ваша искрена реакција на овај “пробни подкаст”. На дужину, формат, квалитет звука, итд. Какве промене бисте волели да унесем ? Даћу све од себе да се прилагођавам вашим захтевима.

Једну ствар ћу сигурно променити: чим се поново подигне нови блог, једна његова страна ће бити намењена подкасту, уместо садашње Гуглове странице.

ОК, сад је ред на вас. Послушајте подкаст и јавите ми шта мислите. Хоћемо ли поновити ово или не? Ако хоћемо, колико често бисте волели да га слушате ?

Много хвала и срдачан поздрав,

The Saker

Извор: The Vineyard of the Saker: First Saker Podcast now available for download and streaming
Превод: Ћирилизовано за The Saker Српски

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!