The Saker: План нациста за Новорусију

Вероватно још нисте чули, али кијевска хунта је званично објавила да планира да суспендује Европску конвенцију о људским правима у Новорусији. Наравно, с обзиром да је Порошенко такође изјавио да је спреман за “тотални рат” са Русијом, ово не изненађује, а није ни да су украјински одреди смрти дозвољавали да им некаква људских права стоје на путу да чине зверстава против цивилног становништва Донбаса. Што се тиче Порошенка, он изгледа вежба за предстојећи “тотални рат” против Русије тако што води тотални рат против сопственог народа. Ево, по његовим сопственим речима, како планира да победи у рату против “тих људи”:



Дакле, план је јасан: тотално етничко чишћење Новорусије, ако је потребно помоћу тоталне економске блокаде и / или нове војне офанзиве.
У међувремену, и без шале, “Хјуман рајтс воч” објављује извештаје о кршењима људских права на Криму. Мора човек да воли такве човекољупце …

Украјински слоган је “Украјина је Европа”. Мислим да је време да се тај слоган преокрене. У смислу лицемерја, корупције, неморала, кукавичлука и истинске глупости Европа је постала попут Украјине, а не обрнуто.

The Saker

Извор: The Vineyard of the Saker: The Nazi plan for Novorussia: children bombed into basements and total war
Превод: Ћирилизовано за The Saker Српски

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!