Русија има само две могућности: да лиже ноге НАТО-у или постане Северна Кореја

Русија је губитник без пријатеља, а њен план за “самосталност” је подмукао начин да каже “хоћемо да постанемо Северна Кореја” – према “Кришчен сајенс монитору

Будућност Русије према “Кришчен сајенс монитору”
Да ли сте скоро имали чудну и немогућу визију руског дипломате како се рукује са странцима ? Или се можда сећате да сте негде нешто прочитали о “Евроазијској економској унији” или нечему као “БРИКС” ? Да ли сте халуцинирали телевизијске сегменте о историјским “гасним” пословима са Кином, или гасоводу за Турску ? Ако јесте, одмах затражите медицинску помоћ: ваш мозак је заражен малвером ФСБ, који протонски пројектује уврнуте холограме у вашу главу. (Ако сте Американац, пре него што позовете хитну помоћ, проверите да ли ваше социјално осигурање покрива “мождане нападе ФСБ-а”. Да вам не би стигао рачун од кога ћете се шлогирати.)

Ми о овом тајном програму холограмских лажних вести знамо захваљујући доброти редакције “Кришчен сајенс монитора”:
“Осећајући се сама на целом свету, као кад школски силеџија остане без пријатеља, Русија ових дана пева песму о економској самосталности.”
Да, Русија је распевани силеџија без пријатеља. Песме што их пева су пуне усамљености. Свако се сећа чувене песме Реј Чарлса “The Self-Reliance Blues” (Блуз самосталности). тако тужна ствар. Али искрена.

Али самопоуздање није само бити губитник без пријатеља. Често се јавља и симптом “бити Северна Кореја”. Збуњени ? Не дајте се збунити:
“Ако се Русија сада врати аутархији, она ризикује да постане више налик Северној Кореји – поносној и стабилној, али слабој и уплашеној, можда и опасној.”
Према томе, Русија има само две могућности:
  1. Да остави сваку наду да неће бити потпуно зависна од Запада
  2. Да постане Северна Кореја
Избор је твој, Путлеру.

Russia Insider

Аутор: Рајли Вагемен
Извор: Russian news: Only Two Options for Russia: Lick NATO’s Boots or Become North Korea – Russia Insider
Превод: Ћирилизовано за The Saker Српски

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!