Век америчког пропагандног сатанизовања



Типична америчка пропаганда у акцији. Само показује слику уплакане жене и повезује је с Путином. Упрошћено и сирово, али ће амерички идиоти ...


... пасти на то. На крају крајева, зар ми нисмо изузетна нација, а ?! Англосфера је највећи ас сатанизације у светској историји.


Безброј примера, често са садистичком примесом:


Пропаганда у вези са потапањем "Луситаније" - испровоцираним, да би САД ушле у Први светски рат. Упалило је.




Свет зна за само једног терористу и то је Вашингтон.


Сетимо се шта је Волтер рекао о будућим америчким лидерима:

"Сви они се рађају са гневним фанатизмом у срцу, баш као што су Бретонци и Немци рођени са плавом косом. Уопште не бих био изненађен када би ти тај народ једног дана постао погубан за човечанство ... Ви сте превазишли све народе у дрскости, беснилу, у лошем понашању и варварству. Ви заслужујете да будете кажњени, јер таква вам је судбина."
Волтер, "Писма Мемија Цицерону" (1771)
Крајње је време за тајни договор између земаља БРИКС-а, Немачке, Француске, америчке опозиције (конституционалисти), па чак и ислама, да се припремимо за оно што неминовно долази: Трећи светски рат, који ће покренути САД. Нема јавних прогласа, само тајне дипломатије. Требало би да учимо од Британије, како је Немачку намамила у замку 1914. Британија је стално уверавала Немачку, када је та земља требало да буде нападнута са две стране, од Русије и Француске ... "Да, Немци, не брините, ми смо неутрални."

Велика Британија је испланирала Први светски рат

Русија треба да игра улогу Британије, планера Првог светског рата, која је Француској рекла да може добитити Алзас-Лорену и Русима да је Босфор њихов ако буду учествовали у британском плану уништења Немачке. Исто тако, требало би да постоји тајна међународна сагласност о томе како би свет изгледао ако Америка и остатак Англосфере (Велика Британија, Аустралија, Канада, Нови Зеланд) заиста започну Трећи светски рат:

1. Путинова Русија би требало да подсети Кину да ће Аустралија бити незаштићена после завршетка "Америчке ере" и да је нико неће бранити. Сибир да, Аустралију не. Није да Кину треба подсећати да може да прошири своју сферу утицаја у сваком случају. Ипак, остаје да се види да ли ће држава, која је, историјски гледано, толико хиперинтровертна као Кина, искористити ову прилику, за разлику од историјски веома склоних ширењу и империјалистички настројених Европљана (и америчког огранка) и Руса.

2. Путинова Русија треба да Немачкој каже да је спремна да отвори своју херметички затворену ратну архиву и изнесе у јавност шта се заиста догађало током Првог и Другог светског рата и растерети Немачку историјских лажи. Испод површине, у Русији већ кува.

3. БРИКС треба да Турској и Ирану каже да између себе могу да поделе Блиски Исток, тако што би већински сунитска подручја припала Турској и њеном Новом Отоманском царству, док би већински шиитске области припојио Иран. Циљ је елиминисати Саудијску Арабију, кључног савезника САД. Турска и Иран ће то ионако учинити.

4. Немачка и Француска би требало да се претварају да су лојалне савезнице Америке све док не избију непријатељства између Америке и Русије / Кине, а затим да се у последњем тренутку окрену према Русији. Ионако је мало вероватно да ће немачко и француско становништво дозволити да буде мобилизовано за рат са Русијом, без обзира на то колико САД вршиле притисак.

Ми бисмо били веома изненађени да ови тајни споразуми већ нису постигнути. Марин Ле Пен је већ отворено рекла да ће променити страну. И три немачка тешкаша, бивши канцелари Шмит, Кол и Шредер су изразили запрепашћење због антируског курса који је узео западни брод.

Између 1492-1939, Европа је била Број 1, па је имало смисла да у тридесетим годинама Број 2 Америка и Број 3 СССР 1933. формирају тајни савез и униште Број 1 (што се и догодило, заборавите на америчко - совјетску превару с Нирнбергом, Рузвелт, Черчил и Стаљин су већ били углавили споразуму о судбини Европе - почетком 1939. године, пре него што је иједан метак испаљен).

Сада, у 2014. године, Сједињене Америчке Државе су Број 1, па има смисла да Број 2, Велика Европа (Париз-Берлин-Москва), и Број 3, Кина, склопе тајни савез да изманевришу Број 1.
Америка нема избора. У САД је пре једног века извршена тиха промена режима, с циљем да се ресурси те огромне земље искористе за освајање света. Америци нема назад, све структуре "дубоке државе" су пројектоване за освајање.



Архинеоконзервативац Мајкл Леден је 2002. написао:

"Креативна деструкције је наше друго име, и у нашем друштву и у иностранству. Ми сваког дана рушимо стари поредак , од пословања до науке, од књижевности, уметности, архитектуре и филма до политике и закона. Наши непријатељи су одувек мрзели овај ковитлац енергије и креативности, који угрожава њихову традицију (каквагод била) и срамота их је своје неспособности да одрже корак ... Морамо их уништити да бисмо наставили своју историјску мисију."

Право из прве руке. Имају намјеру да униште непријатеље на путу ка глобалној империји (и испуњавању "историјске мисије").

Желите "креативну деструкцију", господине Леден ? Добро, креативну деструкцију ћете и добити. Седите и уживајте.

Нема друге него демонтирати ту темпирану бомбу, усклађеним глобалним настојањима, као што је описано горе.


Извор: DeepResource
Превод: Ћирилизовано за The Saker Српски

Недељни јутарњи видео програм о Новорусији: Гранатирање цркве, гробље, цивила ...

Неко врло чудно примирје.
Тешко је схватити Украјинске оружане снаге зашто то раде.
Оцрњава Порошенка.
Да он то можда није у стању да контролише своје команданте ?
Или они покушавају да га дискредитују ?




Аутор: Дамир Мариновић
Извор: Russian news: Sunday Morning TV: Shelling a Church, Graveyard, Civilians with Incendiary Munitions on Friday – Russia Insider
Превод: Ћирилизовано за The Saker Српски