Влада СНС-оваца (не) зна коме дугује: Јелена Триван в.д. директора "Службеног гласника"

Ћирилизовано: Срамота. Али не, не због Триванке. Него зато што на чело једне српске културне институције првог реда долази ДС кадар, а толико је СНС-оваца...



Некадашња висока функционерка ДС Јелена Триван именована је за в.д. директора ЈП “Службени гласник“. Како сазнају београдски медији, на ову функцију Триванову је данас именовала Влада Србије.

На месту директора ЈП “Службени гласник” до сада је био др Радош Љушић, који је за ''Блиц'' потврдио да више није на месту директора “Службеног гласника”.



''Тачно је да ја од данас нисам више на челу “Службеног гласника” и да је Јелена Триван постављена за в.д. директора. О разлозима нећу да говорим јер сам дао реч човеку који ме на ово место и поставио. Замољен сам да се повучем и да ћутим'', рекао је Љушић за београдски лист, истакавши да се он враћа на посао који је обављао до пре директоровања у “Службеном гласнику”, на београдски Универзитет.

Триванова је по струци професор књижевности. Била је дугогодишњи функционер ДС и њихов посланик. После сукоба у ДС она је почетком прошле године напустила ту странку.


Извор: Blic Online | Jelena Trivan v.d. direktora "Službenog glasnika", Ljušić smenjen

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!