Путин: "Украјинска војска је НАТО легија која не следи националне интересе."

Украјинске оружане снаге су себе деградирале и осрамотиле јер су постале антируске експедиционе снаге НАТО-а.


Припадници Украјинских оружаних снага у оклопним возилима у граду Волноваха, источна Украјина (Ројтерс / Александар Ермоченко)

Путинова лаконска изјава дана: Украјинска војска је НАТО легија која не следи националне интересе."
Кијевска хунта и њен безбедносни апарат су били проксији САД и НАТО-а од самог свог зачећа - од почетка инструмент рата преко "заступника", проксија (proxy). Осим тога, кијевска хунта и њене оружане снаге су пројектоване као агенти нацификације Украјине и одатле другде. А нацификација значи рат, терор и геноцид.

Признавање "суверенитета", "интегритета" и права таквим нацистичко-бандеритским проксијима, чудовишту и звери, и партнерство са њима, никада није било паметан начин како се одупрети и борити против нацизма.

Нацизам је у Другом светском рату убио седам милиона Украјинаца. На страни нацизма су били Бандера и његови следбеници, делујући као жестоки и радикални саизвршиоци геноцида и етничког чишћења Руса, Пољака и Јевреја. Кијевска хунта је заклети наследник бандеритске идеологије и програма.

Према томе, потврђивање и правилно идентификовање правог политичког карактера сукоба од стране Москве би представљало значајан напредак.

Не постоји, по дефиницији не постоји никаква "странка мира" на страни бандерита који спроводе нацификацију и дерусификацију Украјине.

Аутор: Владимир Сучан
Извор: Vladimir Suchan: Logos politikos: The Ukrainian Army degraded and dishonored itself as a NATO, anti-Russian expeditionary force
Превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!