Пол Крејг Робертс: Ако је ЦИА убила Њемцова, свога је убила


Руски дисидентски политичар врло критичан према председнику Владимиру Путину, Борис Њемцов, често је звучао као да је агент Вашингтона. Данас су на њега пуцали и убили га на улици близу Црвеног трга.

Ако Њемцова није убила ЦИА, како би за убиство оптужен био Путин, онда су то највероватније учинили националисти за које је Њемцов био агент Вашингтона.

Имајући у виду аферу са Магнитским која је довела до санкција Русима, као резултат претеране реакције Конгреса на смрт у руском затвору, за Њемцовљеву смрт највероватније ће бити окривљен Путин. Западни медији ће до у бескрај, без доказа, понављати да је Путин дао да се убије његов критичар.

Могу вам рећи једно, а то је да је Путин исувише паметан да би долијао Вашингтону на овакав начин. Штавише, Њемцов, и поред буке коју је правио, није имао утицаја на Путинов рејтинг од 85% подршке. Њемцов је подршку имао од руских НВО које финансира Вашингтон. Ако је ЦИА убила Њемцова, свога је убила.

Остаје да се види да ли ће пропагандни "бенефити" оправдати ЦИА-ин губитак једног Путиновог критичара.


Аутор. Пол Крејг Робертс
Извор: Nemtsov’s Assassination: A Propaganda Attack On Putin? - PaulCraigRoberts.org
Превод: Ћирилизовано за

1 коментар:

  1. Данас је све бизнис.
    Можда, можда је и убиство Немцова бизнис.
    Треба добро, добро испитати како је Немцов испливао из ништа у врхунског опозиционара.
    Ко је Немцова и на основу кавих његових квалитеа проценио да својом способнопшћу и умећем може да покрене из мртве тачке у опозициони политички акваријум.
    Какави су то били интереси наручиоца извођача радова Немцова.
    То би била једна маршута испитивања,
    друга маршута испитивања паралелно са првом , кави су интереси те исте бизнис групације да можда Немцов мртав има виши потенцијала него да је жив.
    У овој ери понуде и потражње све треба узети у обзир, јер интерес нема икаквих ограничења а циљ оправдава сва срества.
    Поздрав из Сунчаног Београда, ДРАГАНешковић

    ПС.Кад је реч о ЦИА-и то не постоји моје, твој њихов и слично, постојији само мој интерес.
    ЦИА, НАТО, и лсичне организације нису производ америчког народа нити америчког конгреса. све је то произашло кроз индиректну организованиост банкарских породица које имају и с акојим у целости располажу са ФЕД-ом.
    Колиоко је ово тачно, кад погледате овај филм на овој адреси више нећете имати избор и колебање шта је чије, све је у власништвуи шда директно а шта индиректно ових банкарски потродица које рапсолажу и владају целом америком и већим делом целог овог света.

    Esoteric Agenda - Full Documentary

    https://www.youtube.com/watch?v=21P-FXXMqQ8

    позз. ДРАГАН

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!