Кијев изложио "доказе" о војној умешаности Русије


Јесте, добро видите, овај изгорели цивилни аутомобил некако, у нечијој глави, представља необорив доказ да се Оружане снаге Руске Федерације боре у источној Украјини. Где је Си-Ен-Ен? Где су Фокс њус и НПР?

На Галексовом блогу има пуно фотки са ове "изложбе". Довољно је рећи да јесу показана права војна возила, али то су све стандарна средства у Украјинским оружаним снагама: тенк Т-64, БТР-80АПЦ, БМД-2 падобранско пешадијско борбено возило, да не говоримо о БМ-21 "Град" 122мм са 40 цеви за лансирање ракета.

И ма колико се ово чинило бесмисленим, има метода у том лудилу. Права "циљна група" изложбе је украјински народ. Речено му је, недвосмислено, ово је наш званичан став о томе шта се дешавало и дешава у Украјини. Ако се усудиш да нам противречиш, ти си, у најбољем случају, погрешно информисан, а у најгорем случају агент непријатељске државе - Русије. Са свим подразумевајућим последицама. Украјина ће се нагледати државног терора интензитета без преседана. Ова изложба му је идеолошка основа, стварање реалности у којој кијевска хунта неће трпети несагласје.

Ћирилизовано: Наравно, ево и фотографија с Галексовог блога. Не свих, јер има их стварно доста, а ваљало би прочитати и коментаре. И наслов је добар: Киев. Российская техника в центре города! ШОК!!


Аутор: Џ. Хоук
Извор: Fort Russ
Превео и приредио: Александар Јовановић - Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!