Истраживање Пентагона нашло да је Путин аутистичан

Да ли и ви мислите што и Пентагон?
Наравно.

Оштроумни конзументи вести већ знају да је демон над демонима Владимир Путин неутаживо жедан крви сирочића, али према истраживању Пентагона, студији ископаној из контејнера иза америчког Морнаричког ратног колеџа, Путин приде има... Аспергеров синдром. Изволите детаље:

Истраживање из 2008. је било једно од многих Конорсове и њених колега, хонорарних сарадника Уреда за мрежну процену (Office of Net Assessment - ONA), Пентагоновог интерног труста мозгова који помаже у развоју дугоророчне војне стратегије. Извештај за 2008. и студија из 2011 су предати публикацији USA TODAY, на захтев по основу Закона о слободи информација.


Дакле, може се рећи да је дугорочна војна стратегија Пентагона у погледу Русије ова: "Можда Путин има неуролошки поремећај?" Новац америчких пореских обвезника ради пуном паром. Али:

Истраживачи нису у могућности да докажу своју теорију о Путину и Аспергеру - како се наводи у извештају - јер не могу да обаве скенирање мозга руског председника.

Што га нису лепо питали?

Будите на вези. Следеће недеље: "НАТО каже да је Путин алергичан на кикирики".


Извор: Pentagon Study Concludes Putin Is Autistic, of Course - Russia Insider
Превод: Ћирилизовано

4 коментара:

  1. САД скоро цео век имају праксу да праве психоанализе сваког новог државника на свету. Овај закључак је један који треба само да каже да је и Путин обрађен - закључак је наравно лажан јер се такве вести не објављују.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. И, шта су хтели објављивањем "лажног закључка"?
      Да нас наведу да погрешно закључимо како су глупи?
      Противник се, наравно, не подцењује.
      Али је и глупост подцењена.

      Избриши
    2. Јако површно сагледаваш чињенице за неког ко је решио да се бави оваквим послом.

      Текст је порука да Путин није избегао психоанализу и профилисање, као ни остали државници света пре њега. А то што су написали у тексту и није битно, то је забава за масе. Права психоанализа се не објављује, требало је пар деценија да се документа из Хитлерове објаве, али чињеница да постоји и да ће се по њој играти је довољна порука сама по себи.

      Иначе, можда би требао и да знаш да сваки човек има одређене психичке, ајде да кажемо пре особине него поремећаје, које га карактеришу, а које нису позитивне. Сваки војник је раније обавезно пролазио кроз то, не знам какво је стање у војсци данас. То се чувало од војника и знали су само они који треба да знају. По тим листама се тачно знало које су менталне мане и предности поједица на које можеш играти да би истог сломио.

      Радиле су као швајцарски сат. Американци користе исту психоанализу и третман више од пола века и још ни једном нису оманули. Увек су знали где и како да притисну појединца.

      Није то нека мудрост, као што рекох, користила је и наша војска. Путин је у тексту окарактерисан као импулсиван, што је манифестација тог облика аутизма. Ако ти желиш да банализујеш оно што презентујеш, можда би могао и да се манеш овог посла.

      Избриши
    3. Кажете Американци за више од пола века "психоанализе" на даљину нису оманули?

      Поуздано знате? Рекли Вам негда у Сегедину или на овим скоријим обукама?

      Слушај, тролчек. Што рече једна конобарица у мојој комшијској кафани, Драгачевка: "Господине, ја сам Вама донела 'ладно пиво к'о што сте и тражили. Пи'те то ил' се терајте у п...."

      Е, ал' сам је баш фини, племић Чачанин, нећу тако ни окупаторском интернет слушчету. Само се питам кад ће већ једном за сличне послиће да нађу бар неког полуинтелигента. Досадили сте, нисте никакав противник.

      Избриши

Пишите српски, ћирилицом!