Нови видео докази мешања Америке у преврат у Украјини - и шта oни значе

Ћирилизовано: Захваљујемо Немањи Лакићу, нашем младом читаоцу који по занимању није преводилац, што је изабрао текст не само тежак за превођење а препун чињеница које треба знати, већ и аутора, Ерика Зусеа, који се бори против Зла у својој земљи - Сједињеним Америчким Државама. 

Оригинални чланак има неких стотину хиперлинкова, па да би смо себи уштедели време неопходно за рад на другим преводима - нисмо их овде уносили, сем неколико најважнијих, и зато ћемо вас замолити да поред превода користите и оригинални текст.


Нови видео снимци додати су већ убедљивим видео доказима који показују да је америчка влада била контролишућа сила иза изузетно насилног и нелегалног државног удара спроведеног од 18−27. фебруара 2014. у Украјини. Овим ударом збачен је демократски изабран украјински председник Виктор Јанукович. Он никада није правно уклоњен са власти.
Ови нови докази показују, чак и више него раније (ако је то уопште могуће), да је садашњи режим у Украјини дефинитивно нелегалан - али то није све. Чак и након лажних „демократских” избора у Украјини влада исти илегални режим који су САД наметнуле фебруарским државним ударом. Ниједан национални глас се није појавио у Украјини, у целом пространству те земље након америчког државног удара. То је и даље крња-украјинска Влада, у којој ниједан глас не представља становнике Крима, ни крајњег истока Украјине. Ниједна од ових области није учествовала у украјинским изборима након преврата. Ипак тај нелегално и насилни наметнут украјински режим (који су САД наметнуле, а ЕУ га бојажљиво подржала) против свих законитости захтева да ова очигледно незаконита украјинска влада, мора да контролише оне области које одбацују ову нацистички наметнуту владу. Захтевају да становници у областима које су гласале великом већином за Јануковича немају право на самоопредељење, већ да уместо тога морају да прихвате државни удар који иде управо против њиховог избора, и чак је толико далеко отишао да је срушио владу за коју су становници у тим областима претежно гласали.

Ово је било насилно преузимање украјинске владе, од стране дубоко расистичких антируских националиста Украјинаца који су били на платном списку владе САД. То је изазвало такав страх у срцима Руса и украјинских мањина (које чине велики проценат Кримског становништва) да се прво Крим одвојио и прогласио да више неће бити део Украјине (већ ће се вратити Русији којој је припадао од 1783−1954, кроз скоро цело њено модерно постојање). Након тога, 9. маја 2014. године, избија украјински грађански рат. Украјинска влада постављена од стране Америке извршила је инвазију на све области (осим Крима) које су одбиле да јој се повинују. Америка је све ово надгледала и затим послала још више плаћеника не би ли овом крвавом кампањом етничког чишћења довела до истребљења становника у конкретној области под називом „Донбас”. 90 % становника ове области на изборима је гласало за Јануковича.

Овај регион приказан је тамно плавом бојом на овој карти:



Ово је била прва отворена нацистичка акција икада предузета од стране било ког америчког председника. Замислите колико је опака и гадна ова акција кад је историјски преседан за нашу земљу. Спроводи се од стране поносних расистичких фашиста (нациста), који су изричити поштоваоци и следбеници нацисте Адолфа Хитлера, и нациста који су били прва, оригинална, нацистичка политичка странка. Хитлерови нацисти су послужили као образац за Обамине оперативаце у Украјини - починиоце потпуно нелегалног државног удара и касније једнако нелегалне кампање етничког чишћења. Све ово је противно међународном праву. Ови украјински нацисти чак шаљу своју децу у школе у којима се наци-деца обучавају да мрзе Русе.

Обама користи ове људе. За њега је истребљење про-Руса у Украјини неопходно, да би се отарасио бирача чији гласови су дати Јануковичу. У Донбасу, 90% бирача гласало је за Јануковича, тако да је ова област била прва коју треба етнички очистити. Дешавало се да су становници ове области одвожени ноћу ван села и ликвидирани на ивицама јарака. Ако би тим бирачима икада било дозвољено да поново гласају у Украјини, про-руска влада би могла поново бити изабрана и Обамина акција у тој земљи би пропала. Ова стратегија је пажљиво осмишљена, и то је један од разлога зашто има подршку скоро сваког члана америчког дома и Сената (иако се 67% америчке јавности противи). Да је Обама примењивао сличну стратегију у САД, бомбардовао би Јуту, јер је тамо народ у изборној 2012. години гласао 73% за Ромнија, а само 25% за њега, и тако убијањем становништва повећао шансе да на будућим изборима буде изгласан демократски председник. Ипак, у Донбасу је Јанукович освојио 90% гласова, а не пуких 73%. Осим тога, ни САД, ни њихови савезници не критикују Обамино истребљење становника Донбаса (људи које украјинска Обамина влада назива „терористима” само због тога што живе тамо), већ критикују Владимира Путина због његове „руске агресије”, јер он помаже тим одбаченим људима да се бране од запаљивих бомби Обаминих играча, касетних бомби, метака и других машина за убијање.

Ево још једног видео снимка од пре неколико дана који показује напад на град Доњецк: https://www.youtube.com/watch?v=qNUQodkN6x8#t=63

Нацистичка Влада САД-а данас је идеолошки, по својим акцијама - нацистичка, у рату против демократских Сједињених Америчких Држава, које су се својим демократским поступцима бориле и проливале крв да би победиле Хитлерову Немачку у Другом светском рату. А за разлику од бомбардовања нацистичког Дрездена у фебруару 1945., Доњецк и друге мете у Донбасу су антинацистичке. Овога пута САД су нациста окупатор, преко својих локалних украјинских проксија. Овиме не желимо да кажемо да одобравамо било које бомбардовање, већ само да је Америка идеолошки променила страну од тада, што је страховито лоше. Наравно, било је нациста у Америци и пре но што је Хитлер дошао на власт у Немачкој, али они нису управљали владом све до сада. Сада САД, по први пут, имају нацистичку владу, која је подржана од стране нацистичких мислилаца и медија. То је цео сплет политичког ужаса. Главна разлика владе САД-а од Хитлера (осим да ова нацистичка влада још није отишла толико далеко колико је Хитлер отишао) је да ова мрзи и настоји да уништи углавном Русе, док је Хитлер углавном био фокусиран против Јевреја. Међутим ова влада је једнако опсесивна, као што је Хитлер био код елиминације Јевреја. У ствари, Обамина мржња према Русији објашњава не само његову украјинску политику, него и његову сиријску политику. Осим тога, Иран је такође у савезу са Русијом, и америчка политика тамо може бити делом одраз Обамине нетрпељивости према Русији. Не можете разумети Обамину спољну политику без признавања његове злобне (и доскора, прилично тајне) антируске опсесије, коју је доказао својим поступцима, а не својим говорима који су у основи лажни и једноставно их треба игнорисати. Права сврха већине његових говора је да изазову неспоразуме.

Дакле, овај нови видео доказ, који је постављен на Јутјуб 27. јануара 2015. године, показује храброг члана „Раде” или украјинског парламента, Олега Царева, који је у парламенту, 20. новембра 2013. године изјавио следеће:

"У оквиру своје улоге представника украјинског народа, активисти из Волинске народне организације су се окренули мени, пружајући јасне доказе да је у оквиру наше земље, уз подршку и директно учешће америчке амбасаде у Кијеву, у току пројекат „TechCamp” у коме се врше припреме за грађански рат у Украјини. Пројекат „TechCamp” припрема стручњаке за информационо ратовање и за дискредитацију државних институција (владе) користећи модерне медије - потенцијално револуционарна средства за организовање протеста и смене владе. Овај пројекат тренутно је под надлежношћу амбасадора САД у Украјини, Џефрија Р. Пијата. Након разговора са Воља организацијом, сазнао сам да су успели да постигну приступ уређајима који су коришћени у оквиру пројекта „TechCamp” прерушени у тим ИТ стручњака. На њихово изненађење, пронашли су извештаје у који су описиване својсвености модерних медија. Амерички инструктори су у њима објашњавали како друштвене мреже и интернет технологије могу да се корисе за циљану манипулацију јавног мњења, као и како да се активира потенцијални протест, тј. да се испровоцирају насилни немири на територији Украјине – радикализацијом становништва, и активирањем размирица. Амерички инструктори приказали су примере успешног коришћења друштвених мрежа за организовање протеста у Египту, Тунису и Либији. Представници „TechCamp”-а тренутно одржавају конференције широм Украјине. Укупно пет конференција је до сада одржано. Око 300 људи су обучени као оперативаци који су сада активни широм Украјине. Задња конференција одржана је 14. новембра 2013. године, у срцу Кијева, унутар америчке амбасаде! Ви мени реците која земља у свету би омогућила НВО да раде ван амбасаде САД? Ово је непоштовање украјинске Владе, и против је украјинског народа! Због тога се обраћам  уставним властима Украјине следећим питањем: Да ли је могуће да представници амбасаде САД који организују „TechCamp” конференције злоупотребљавају свој дипломатски имунитет? Резолуција УН од 21. децембра 1965. године регулише неприхватљивост мешања у унутрашње послове било које државе, и штити њихов независност и суверенитет. Апелујем да се покрене званична истрага о овом питању."

Према Википедији, Еуромајдан је почео 21. новембра 2013, дан након Царевљевог говора:

"Еуромајдан је почео у ноћи 21. новембра 2013., када се око 2000 демонстраната окупило на кијевском Тргу Независности и почело да се организује уз помоћ друштвених мрежа. [7] Након што је чуо уредбу украјинске владе да се обуставе припреме за потписивање споразума о придруживању 21. новембра 2013. [8] [9], лидер опозиционе странке „Отаџбина” Арсениј Јацењук позива, преко Твитера, на протесте (које је назвао #Еуромајдан) на Тргу Независноти. [10]."

Наравно, Јацењук је био особа која је 4. фебруара 2014. током телефонског разговора између Викторије Нуланд из Обаминог Стејт департмента и господина Пијата из америчке амбасаде у Кијеву, изабрана за шефа владе након преврата. Нуландова је Пијату рекла да Јацењука постави на то место током преврата, који се проширио од 18-27. фебруара 2014. (Другим речима: преврат је почео две недеље након тог телефонског разговора у којем је већ био изабран нови лидер.)

ЦИА је преуредила чланке на Википедији, па је тако чланак „Украјински преврат 2014.” добио нови назив – „Украјинска револуција”. Датум Јацењуковог званичног доласка на власт је уклоњен из овог чланка. Информације су дате за дане од 18-21. Фебруара. Након тога следи део ”Последице договора”. Затим наког још девет таквих пасуса долази „Освешћење” у коме се долазак новог лидера помиње само у пролазу: „26.фебруара 2014. Ехор Соболев је номинован да води комитет Освешћење у новој, Јацењуковој влади.” Другим речима, његов избор и долазак на власт нису ни поменути. Ако отворите чланак „Јацењукова влада”, прочитаћете следеће: „Прва влада под вођством Арсенија Јацењука створена је 27. Фебруара 2014. као последица Украјинске револуције. [1] Кабинет је формиран као коалиција партија Ослобођење, Удар, Слобода, парламентарних фракција Економски развој, Европска Украјина и других независних чланова парламента.[1]” Не помињу се нацисти изабрани од стране човека Викторије Нуланд, који доминирају новом владом. И остатак чланка вас доводи у заблуду на стандардан начин. Избегавају да кажу ствари које су најважније, да читалац не би могао да разуме тему како треба. Другим речима, написан је да би вас обмануо.

Време када је Царев одржао овај говор такође је изузетно значајно. Већ сутрадан, Јанукович је одбацио договор са ЕУ. Дана 21. новембра 2013. године, новинар британског "Гардијана" је објавио је на интернету наслов „Украјина суспендује преговоре са ЕУ око трговинског пакта, Путин је победио у натезању”, и известио да је „Украјина нагло одустала од својих планова да потпише историјски пакт са Европском унијом, пактом циљаним да се земља окрене од Кремљинове орбите”. Оно што је Царев уствари говорио 20. новембра је било да су САД већ давно пре те Јануковичеве одлуке биле припремљене да га свргну ако не подлегне притисцима њих и њихових савезника , а да су "Еуромајдан" демонстрације одмах након тога постале позорница за Амерички државни удар против њега. План је био изузетно добро разрађен унапред, и представља само „демократски” прикривен државни удар и ништа више од тога.

Олег Царев, човек који је упозорио парламент један дан пре почетка демонстрација Еуромајдан, био je накнадно, половином маја 2014. године, позван телефоном од стране олигарха Игорa Коломојског, пријатеља Обамине Беле куће. Речено му је да оде из Украјине или ће бити убијен зато што неки неименовани појединац плаћа милион долара за његову главу. Царев није послушао. Његова храброст је изузетна. Он је већ преживео руљине батине 15. априла 2014.: ▶ Oleg Tsarev Brutally Attacked by Mob in Kiev (15.04.2014) - YouTube

Уместо тога, Царев je изабран у парламент у једној од двe отцепљенe новe републикe које чине Донбас. 19. децембра 2014. године, Царев je написао да украјинска влада подбацује мизерно из угла свих Украјинаца, а не само у областима које су напустиле Украјину. Такође је поменуо да у једном од послова Коломојског, „Коломојски испоручује нестандардне борбене прслуке по цени златног ланца”. Ево шта је значила та референца:Минобороны Украины потратило $3,5 млн на некачественные бронежилеты - Первый по срочным новостям — LIFE | NEWS

Дана 11. августа 2014, „Lifenews” је објавио вест у Русији под насловом „Украјинско Министарство одбране потрошило 3,5 милиона долара на прслуке који су нестандардни” и пријавио да је инсајдер Коломојски продао војсци нестандардне лажне панцире, који нису могли да се користе, и који су штавише двоструко плаћени у односу на реалну цену за панцир. Коломојски је онда украо један од послова Царевљеве породице, али није било правног регреса, јер је Коломојски именован од Обаминих људи као локални гувернер у области у којој се тај породични посао одвијао.

Обаму третирају као да је разумна особа, а Путина као да је он агресор у свему овоме. Некада је постојало време када су разлике између Совјетског Савеза и САД-а биле идеолошке. САД су биле аутентична демократкса нација, а Совјетски Савез аутентичкна комунистичка диктатура. У то време, поготово 1962. Совјетски Савез је тражио простор за нуклеарне ракете близу нас, на Куби, као сада када диктаторске САД покушавају то исто да ураде у Украјини, не би ли угрозиле демократску Русију. Да ли су амерички медији у оном времену сматрали да то што Совјетски Савез ради треба допустити? Наравно да не! Зашто сада имају дупле стандарде? Или су САД данас једна потпуно другачија земља, нацистичка без устезања према Русији? Чак и да је данашња Русија диктаторска земља, а вероватно је то много мање него што су САД, оно што САД покушавају да ураде је срамно. Оно што влада САД-а ради становницима Донбаса је апсолутно неморално и свирепо и треба бити представљено пред Међународним кривичним судом за ратне злочине. Можда су САД одбиле да признају надлежност овог суда баш због тога што су Буш и Обама планирали да почине међународне ратне злочине.

Америка и њен клијент Украјина су агресори, Русија и њен клијент Донбас раде оно што треба да раде да би се одбранили од САД и њених савезника. Постоји још 27 других нација које су вођене од САД и припадају Русофобном клубу. Зову се НАТО и потребно их је одмах распустити, јер се конструктивна функција Нато-а завршила распадом Совјетског Савеза. Након тога, остао је само фашизам који је огромна претња целом свету.

Овај нови доказ од Царева, нагомилан на врх свих осталих који су већ доказали оптужбе оснивача „приватне ЦИА”, фирме "Стратфор", да је збацивање Јануковича „најкрештавији преврат у историји” једноставно цементира реалност, да су све санкције против Русије, и све „и ја” изјаве које подржавају Обамин преврат и етничко чишћење у Украјини, од стране Давида Камерона, Стивена Харпера, и Обаминих других наци другара, гадости које би пристојне особе у свим земљама требале гласно да осуде. Агресор је Обама, а не Путин. НАТО не треба да постоји и све пристојне нације треба да га напусте најбрже што могу. Суђења против ратних злочина Обами и његовим агентима треба да уследе одмах након тога. Јер, и пре свега, ти људи су довели свет ближе нуклеарном рату него што је био 1962. године, а довољно добар разлог за то непостоји.

Професор Френсис Бојл, престижни међународни ауторитет у овим областима, сумира све горе наведено:

Бојл је рекао агенцији РИА Новости, 8. маја: „Украјинска криза је планирана исто као и рат. Постојао је ратни план, постојала је ратна игра. Онда је он ревидиран и имплементиран. Видимо да су предузети кораци планирани унапред, ” Бојл је додао: „Ово се све више користи као изговор да би се војне снаге НАТО-а стигле, како је Расмусен рекао, ваздушним, морским и копненим путем до граница Руске Федерације. Јасно је да иду с тим.”

Бојл је величао Русију због покушаја да употреби сва дипломатска средства у решавању украјинске кризе, и оптужио је Сједињене Америчке Државе и НАТО за намерну ескалацију сукоба.

„Значи да САД неће бити понуђене другим изговорима за избијање непријатељских провокативних маневара које ће предузети у сваком случају.” Бојл додаје „...Руски председник Владимир Путин је у веома тешкој и опасној ситуацији и треба да буде веома опрезан. САД су већ наставиле Хладни рат са нео-нацистичким државним ударом у Украјини, који је од САД спонзорисан, контролисан и режиран.”

Још увек није касно за осуду од стране целог цивилизованог света. Фашисте треба скинути са власти, пре него што униште читав насељени свет својим злом.

Никада раније у историји света перфидни докази нису долазили тако звучно и у толиким количинама у текућем времену, као што се сада и овде дешава, у доба интернета. Не треба да чекамо да се места као што је Аушвиц отворе према свету и зло измили из њих да би га приметили. Могу се већ сада видети. Због тога, оно што је сада очајнички потребно је акција: осуда фашиста, од стране јавности и у свим земљама.

Време за прикупљање доказа је већ прошлост. Докази су овде. Већ постоји довољно међународних ратних злочина, и због тога не треба да чекамо потпуно непотребан нуклеарни рат.

За почетак: санкције против Русије се морају повући - одмах. То су злочини који се могу брзо окончати. И тако мора бити, да би се против починилаца започели судски процеси и да би се фашистички рак човечанства уклонио пре него што буде прекасно. Пацијент је можда већ у соби за хитне случајеве.


Од истог аутора:
 Ћирилизовано: Рат САД против Русије сада је рат и против Мађарске
Обамин украјински режим данас или сутра креће у офанзиву етничког чишћења |

Аутор: Ерик Зисе
Извор: New Video Evidence of America’s Coup in Ukraine — and What it Means | Global Research
Превео за Ћирилизовано: Немања Лакић



Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!