Пренемагању до блесавости име је Александар Вучић

Ћирилизовано: Пре неки дан спреман да на своја јуначка прса преусмери нападе на Новака Ђоковића, великомученик Александар Вучић је, како читамо у "Блицу", извалио још једну отужну будалаштину: "Ја сам шокиран ако је то истинито."

Шокиран си или ниси, нема "ако". Можда хтеде рећи да ће бити шокиран, ако... Мада је и то блесаво. Или није? Треба се припремити, консултовати стручњаке, да му (немачки?) бихејвиориста покаже какав је говор тела у случају "шокираности" природан/прикладан, итд.

А што се тиче новинарке "Блица" коју нападају локални есенесовци, па то је братоубилачки рат између измећара и добошара окупатора. Ако нас се то уопште тиче - нека се настави.

И вест и учесници заслужују латиницу, нећемо ћирилизовати.

Vučić: Šokiran sam, organi države će da reagujuPremijer Srbije Aleksandar Vučić šokiran je napadima naprednjaka na novinarku „Blica“ Ivanu Anđelković koja je, samo zato što je radila svoj posao, mesecima izložena medijskoj torturi lokalnog medija TV Jumbo.


Meta: Ivana Anđelković

Na pitanje „Blica“ šta će da preduzme tim povodom kao premijer, ali i predsednik stranke čiji članovi maltretiraju, vređaju i prete novinarki Ivani Anđelković, Aleksandar Vučić je rekao da je to nedopustivo.

- Neću ništa da preduzimam kao predsednik SNS, ali hoće nadležni organi ako je to tačno. Ja sam šokiran ako je to istinito - rekao je Vučić.

A novinarka „Blica“ juče se ponovo našla na meti primitivnih i uvredljivih tekstova objavljenih na portalu TV Jumbo, dan nakon što je naš list objavio tekst „Naprednjački linč novinarke ‚Blica‘“.
 
Poštenjačina

Naprednjaci u Nišu, uprkos dokazima koje im dajemo na uvid, svoje greške pravdaju tvrdnjama da su tekstovi naručeni i lažni. Narodni poslanik SNS Bratimir Vasiljević, koji je krao struju (zvaničan odgovor iz „Jugoistoka“), mahao je na skupštinskoj sednici sklopljenim papirom i najavio da će se sa onim ko je pisao pogledati na sudu. „Jugoistok“ je „Blicu“ dostavio zvaničan dokument o Vasiljevićevom dugu i isključenjima i neovlašćenim priključenjima.
Iako smo objavili sve ugovore, sve dopise nadležnih institucija, koje jasno dokazuju da je tačno sve što smo pisali o sumnjivim poslovima vlasnika portala Miodraga Stankovića i direktora JKP „Nais“ Dejana Andrejevića, autori tekstova na pomenutom portalu nastavljaju da se brane netačnim tvrdnjama da „‚Blic‘ širi laži“.

Pomenuti portal, koji je blizak gradskoj vlasti i Srpskoj naprednoj stranci, nastavio je da vređa našu novinarku i kompaniju „Ringier Axel Springer“ navodeći niz neistina o kompaniji.

Odakle tolika bahatost koju neprekidno demonstrira ovaj portal i ko stoji iza njih trebalo bi da ispitaju nadležni organi, ali i centrala Srpske napredne stranke, s obzirom na to da je Andrejević član stranke.

Ivana Anđelković je podnela krivičnu prijavu za ugrožavanje sigurnosti, i Tužilaštvo trenutno razmatra ovaj slučaj.

Vlasnik portala Miodrag Stanković, čiji sin Marko Stanković radi u niškom Vodovodu kao šef protokola, konstantno proziva „Blic“ i našu novinarku i time pokušava da ostavi utisak da je zaista žrtva nekakvog nepravednog medijskog progona. A nije. Ni on, ni njegova porodica, ni „poslovni partneri“. Upravo suprotno, medijski progon doživljava novinarka „Blica“.


Извор: Blic Online | Vučić: Šokiran sam, organi države će da reaguju
Приредио: Александар Јовановић - Ћирилизовано

Коментари