Вежба Копнене војске САД - Тексас, непријатељска територија

San Antonio Current

Теоретичари завере мисле да ће вежба Копнене војске на лето донети ратно стање у САД - Conspiracy Theorists Think an Army Training Exercise Will Bring Martial Law to the US This Summer | VICE News:

"Документ без ознаке тајности, скица вежбе Копнене војске САД са картом у бојама која приказује Тексас као "непријатељску територију" и део Калифорније означава као "побуњенички џеп", навео је део интернет популације да тврди да је вежба генерална проба пред реализацију владине завере да прогласи ратно стање."

Deep Resource: Сецесије уствари не постоје. Сецесије су теорије завере. А сад озбиљно, ево неколико историјских примера успешних сецесија:

- Холандије од Шпаније
- Фландрије од Холандије
- Финске од Русије
- Ирске од Велике Британије
- Тајвана од Кине
- Распад Британске и других европских империја
- Бангладеша од Пакистана
- 15 држава ЗНД од СССР-а
- Миран распад Чехословачке
- Јужна Осетија од Грузије
- Хрватска и Словенија од Југославије - Донбас од Украјине
- Јужни Судан од Судана

Бити грађанин САД значи да би са садашњим штраусијанским руководством из Вашингтона ваша деца могла да сваког часа буду искоришћена за какав бескористан рат у Вукојебистану, или још горе, против Русије и/или Кине.

Из европске перспективе, америчке државе са најпрепознатљивијим идентитетом су Тексас (по десничарима, нафти, даласу, каубојима, Алексу Џонсу) и Калифорнија (по левици, "дугиним људима", гејевима, Холивуду, Силиконској долини, Бич бојсима, Станфорду). Друге релативно проминентније државе су: Њујорк (по Јеврејима и Вол стриту), Флорида (по сунцу, Еверглејдсу, Кејп Канавералу, Флиперу, Дејтони, богатим пензионерима) и Аризона (по Дивљем западу и Великом кањону).


Не качи се с Тексасом: Good-bye, J.R. Ewing



Калифорнија:



САД су културно (не економски) екстремно левичарска земља. Није ни чудо што је конзервативни Тексас први кандидат за отцепљење од Уније - чињеница која није промакла пажњи Вашингтона. Отуда "вежба".


Извор: Deep Resource
Превод: Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!