Си-Ен-Ен припрема америчку публику на рат


Коментар Пол Крејг Робертса на овај видео:

"Али данас се веома реална опасност надвила над све америчке градове, а саветник за националну безбедност је не примећује. Проблем претњи из Вашингтона проистиче из сатанизације Русије и њеног руководства... Волф Блицер (Си-Ен-Ен, 13, марта) је искористио најаву једне информативне емисије за пропаганду која као да је стигла право из Трећег рајха или, можда, Орвелове "1984". Русија је представљена као огромна и агресивна војна претња. Екран је био преплављен испаљивањем ракета и асортиманом разних америчких "генерал Стренџлава" који захтевају да се према руској опасности примене прокативне мере. Блицерова емисија је део оркестриране пропагандне кампање чија је сврха да Американце припреме за сукоб са Русијом." - Cable Criminals – LewRockwell.com

Deep Resource: Сироти др Робертс. Ајд нек нам покаже макар један видео немачке ратне пропаганде од пре 1939. године, било шта налик Си-Ен-Еновом производу. Немачка никада није имала било какве друге намере осим да поврати разне немачке "Кримове", отете јој Версајем. Пол Крејг Робертс уистину верује да Сједињене Америчке Државе негда беху племените, али да је од 1945. нешто пошло наопако. А у стварном животу, САД терају по злу још од почетка 20. века, када је извесна група преузела власт и посадила САД на пут рата, и нема апсолутно никакве разлике у томе како су САД третирале Немачку пре рата и како третирају Русију данас. Сједињене Америчке Државе су подмукла и зликовачка ратна машинерија која ни од чега не преза, чак ни од уништавања читавих градова нуклеарним бомбама.

Оно што сада гледамо је америчко "нисам ја крив" и ход по ивици ратног сукоба какав смо видели за време Кубанске кризе.

САД на наоружање троше десет пута више од Русије. Ипак, претња је Русија па се НАТО канцер спрема за рат, једино што зна.

Извор: Deep Resource
Превод: Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!