ПАТРИОТСКИ БЛОК КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Саопштење за јавност


Сагласност режима Александра Вучића да Косово добије сопствену војску представља сраман чин националне издаје какав до сада није забележен у српској историји. Додуше, за почетак та војска не би контролисала север Косова, али само за почетак. 

После успостављања границе између централне Србије и Косова и Метохије, предаје полиције и правосуђа у руке Шиптара сада Београд заједно са Бриселом и Вашингтоном дозвољава Шиптарима и војску да имају и учествује у стварању те исте војске.

Александар Вучић ће по ко зна који пут причати да никада неће признати независно Косово, Томислав Николић ће и даље писати платформу о Косову и Метохији а Ивица Дачић ће обмањивати грађане Србије да је и стварање војске Косова чин статусне неутралности. 

Захтев министра правде Р. Србије Николе Селаковића од декана правног факултета у Приштини да мора да школује кадрове за потребе самопроглашене Р. Косово наговештава да ће и школство на Косову и Метохији ићи под кишобран Приштине. Српска деца ће сходно томе учити да су им национални јунаци Адем Јашари и Хашим Тачи а да су сами Срби геноцидан народ који треба уништити.

Чести сусрети министара Републике Србије и министара самопроглашене Р. Косово од којих су троје Срби говори да неће проћи много времена када ће режим Александра Вучића признати независно Косово као услов за улазак у ЕУ. Званични челници ЕУ више пута су поновили да без признања Косова као посебне државе од уласка у ЕУ нема ништа. Не треба сумњати да ће државно руководство државе Србије то и учинити све у име наше светле европске будућности.

У светској историји је било много познатих људи са именом Александар. Постојао је Александар Велики чија је држава обухватала три континента. Историја памти и Александра Невског руског војсковођу који је зауставио продор католика на истоку. Али историја памти и садашње Александре. Александра Турчинова у Украјини и Александра Вучића у Србији. И један и други за рачун новог светског поретка, Вашингтона, Лондона и Брисела уништавају сопствене државе да би задовољили глобалисте са Запада а сопствени народ да усреће под НАТО чизмама. 

Историја им то никада неће опростити.


У Косовској Митровици
06.03.2015. године
Председник покрајинског одбора ДСС-а                                               СРПСКЕ ДВЕРИ
др Ненад Којић                                                                                        Горан Миленковић
________________________ ________________________
Друштво српско-словенске солидарности
 Покрет грађана Косова и Метохије
“Григорије Степанович Шчербина”- К. М.                           “Стара Србија” - Грачаница
председник Момир Касаловић                                              председник Златибор Ђорђевић

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!