Новорусија: Специјална тактичка обука са најбољим командантима за добровољце из јединице "Русич"


Екипа Новоруске ТВ и добровољац из Америке Зак Новак су посетили војну базу јединице "Русич" 1. словенског батаљона. У овој јединици служе Срби, Французи, Бразилци и Бугари, има чак и жена.

Закови утисци о посети:

"Велика дисциплина, јединство и јако уверење, велика енергија. Никада нисам видео тако узбуђене и храбре мушкарце и жене, који једва чекају да покажу стечене и науче нове вештине и тактике!!

 И мушкарци и жене су храбри, верују у традицију, културу и словенске корене, и то је оно што их покреће. И огорченост и мржња према Порошенку и Обами који све то покушавају да им одузму, али јединица ових младих људи је дисциплинована, фокусирана и бориће се до смрти!!! Америчке војнике, "Геј сектор" и олош из "Азова" чека... изненађенце.

Живела Новорусија! Ту смо заувек!"

 Напомена преводиоца: Ко је Зак Новак, "добровољац из Америке"(лево)? Србин, of course:
Ћирилизовано: Пријатељ Новорусије из Америке - Србин из Њу Џерсија

Извор: Novorossia Today
Превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО

1 коментар:

  1. Зек је био са војводом Алексићем на Грбавици. Причају да су му нашли у торби пред излазак из Сарајева (он је већ отишао, у току рата је одлазио у Америку) гомилу пасоша и ознаке свих војски у сукобу :) Авантуриста је сигурно, можда не ради за наше непријатеље, али службе Новорусије требају обратити пажњу.

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!