Deep Resource: Јужни и Турски ток, сервилност ЕУ према САД... и Јункеров пољубац

Јужни ток. Што је требало да буде, али није, јер САД желе да Европу утерају у сукоб са Русијом.

Турска је у журби да се реализује црноморски гасовод између ње и  Русије и да тако контролише снабдевање Европе енергијом. То је потпуно против европског интереса, наравно, али је амерички Жириновски,  Џон Ди Је Рат Мекејн, посетио Европу и евробудалетинама рекао да не жели никакав Јужни ток. И еврбудалетине стадоше у став мирно: "Ваша жеља је наша заповест, господару! Још нешто, господару ... треба ли да се упуцамо у ногу, објавимо рат Русији, примимо 50 милиона Африканаца? Само кажите. Ми смо ту да вам служимо, господару."

Европски "вођа" Жан-Клод Јункер дубоко у свом срцу врло добро зна шта би било у најбољем европском интересу, али је тако слаб, тако јадан и тако сервилан спрам "Amurrica", да не може да се одлучи, тако да се ништа не дешава. Владимир Путин, прави и непоткупљив лидер, још увек има неку магловиту наду да ће Европа порасти, сазрети и почети да делује у свом сопственом интересу, и дати зелено свјетло за тај проклети Јужни ток, и тако Турад избаци из енергетских послова Велике Европе. Зато је Русија оклевала да почне са изградњом Турског тока. Русија је показала Европи да Русија има и других опција, али да би Русија Јужни ток много радије и да Путин зна да и Европљани заправо желе то исто. Али се плаше силеџија из Вашингтона којим дишу за танке и јадне вратове.

Путин је у сталном контакту са Европљанима и врло добро зна шта их заиста мотивише. Путин зна да нема чега да се плаши од Европљана и да они не гаје уистину непријатељска осећања према Русији. Европљани су једноставно кукавице, слабићи, мала деца, рођени губитници, укратко - хришћани.

Турска чека да Москва започне изградњу Турског тока: Turkey Waits on Moscow to Begin Turkish Stream Construction

У преводу на еуропски: Радимо све што нам САД кажу, ми смо преслаби да дефинишемо сопствене интересе. Јункер, оличење хришћанског губитника.
Ово није срдачност, ово је шиканирање. Усне су му спремне 20цм пре него што свој влажни пољубац залепи на нечији Други образ. Од Јункеровог жваљења нико не побеже:


Извор: Deep Resource
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!