Весли Кларк хоће гулаге у Америци и Европи (Видео)

Извор: The 4th Media

Весли Кларк, кољач Србије, хоће да Американце, оне који су унапред жигосани да су "највероватније радикализовани" и које треба "одсећи на самом почетку", стрпа у концентрационе логоре из којих деценијама неће моћи да изађу. Доказа за то не треба, зломисао је довољна.

Кларк набацује да мисли на америчке муслимане, али намерно избегава да их експлицитно именује, јер жели да све опције буду отворене и да се цела опозиција може бацити у логоре, као што је његова група чинила у несретној Русији између 1917. и 1938. године, све док их Џо Стаљин није шутнуо, што је довело до отуђивања САД и СССР-а, све док нису заједно разорили Европу и поделили плен.

Сједињене Америчке Државе нису битно другачије од некадашњег СССР-а. Демократија у Америци је лажна демократија, никада није уистину постојала, мада је живот тамо био релативно пристојан - због устава, остатка европске, пре свега холандске, баштине САД, Али је америчка елита, чији је Весли Кларк истакнути припадник, чврсто одлучила да уништи европски карактер Америке и замени је глобализованом мулти-култи популацијом, Америком у којој ће се Европљани користити да машинерија функционише и да се имају од кога наплатити порези. И ништа више од тога. Јер би било "расистички".


 [infowars.com] – Wesley Clark Calls for Interning “Disloyal” Americans


Извор: Deep Resource
Избор и превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!