Ратни хушкач и профитер Викторија Нуланд (ВИДЕО)

Извор: Victoria Nuland on Ukraine – F–ck the EU! | Veterans Today

Видео пред вама је оригинално насловљен са Neocon and Warmonger Victoria Nuland: We are considering a military option against Russia if the (Minsk fails) / Неокон и ратни хушкач Викторуја Нуланд: "Разматрамо војну опцију против Русије ако (пропадне Мински споразум)".

Скинули смо га са Јутјуб канала извесне Џоане Симонс, али је са многих других уклоњен. Зашто?

Засигурно не можемо знати, видимо два могућа разлога:

- Наслов ипак није коректан, јер чињеница је (можете се уверити ако вас лик помоћника америчког државног секретара не ужасне толико да побегнете пре краја видеа - али издржите, није све црно-бело, ипак је Вики та која је рекла 'Fuck the EU') да је В.Н. на директно питање одговорила да САД разматрају и економску и војну опцију, што је прилично различито од поруке из наслова.

- Али је и поред тога у супротности са скорашњим изјавама Барака Обаме (које су у складу са његовом декларисаном општом политичком методологијом), и заиста позива на рат - дакле, мимо америчке ЗВАНИЧНЕ политике. за коју је, према америчком уставу, задужен председник.

Разлози? Алавост англоционистичке душе свакако није једини разлог што се свет утерује у рат, али је, са тог аспекта гледајући, Sputnik International јуче објавио добар и информативан чланак: War Profiteers: Victoria Nuland and Co. Making Money on Endless Wars

Биће га и на српском издању Спутњика. Ваљда.


Извор: Neocon and Warmonger Victoria Nuland: We are considering a military option against Russia if the - YouTube
За СРБИН.ИНФО приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!