Амерички Стејт департмент - оличење социопатије (колаж вести, видео)

Хоакин Флорес: Амерички Стејт департмент - оличење социопатије 


Амерички Стејт департмент је у понедељак на брифингу за новинаре још једном показао социопатију на делу. Како му успева? Просто - нападне, а онда криви оног ко се брани.

"Што се тиче Украјине, ми смо дубоко узнемирени оштрим порастом броја напада у источној Украјини, нарочито напада тешком артиљеријом на  Старогнативку под контролом владе. У последња три дана, три украјинска војника су погинула, 35 их је рањено. Украјинци су данас пријавили 127 различитих напада сепаратиста, највише од Дебаљцева - од фебруарске дебаљцевске офанзиве у фебруару. Сепаратисти и Русија која их подржава не могу истовремено да причају о миру и туку се.

Ако желе мир, они морају да спроведу пун прекид ватре на који су пристали у Минску. Такође смо дубоко забринути због напада током викенда, када су запаљена и уништена четири возила ОЕБС-а у Доњецку. Позивамо сепаратисте да обезбеде сигурност посматрачкој мисији ОЕБС-а и оставе је да на миру обавља свој посао од виталне важности."

Хоакин Флорес / Fort Russ


Украјинске оружане снаге добиле наређење да употребе артиљерију


Прес служба Генералштаба Украјинских оружаних снага:

"Украјински Главни штаб је саопштио да "од сада, ми задржавамо право да се адекватно супротстави изазовима милитаната, што укључује и употребу артиљеријских оруђа. Војне снаге АТО које обављају борбене мисије на линији фронта ће добити такву дозволу"."

Пре тога, персонал кијевске канцеларије ОЕБС-а, посматрачи из посматрачке мисије ОЕБС-а, представници Руске Федерације, представници Заједничког центра за контролу и координацију и "западни партнери" су уопштено информисани о наводном "преступу" војске Доњецке Народне Републике.

Русская весна / Fort Russ / Soviet Bear


Донбаске војне јединице извеле напад на украјинске артиљеријске положаје. Много жртава


Донбаске јединице су удариле по украјинским артиљеријским положајима на југу с којих је гранатирана Горловка.

Има много жртава, али тачан број се још не зна - десетине, можда. Изгорело је на десетине оклопних возила, међу њима и самохотке.

Russia Insider


За СРБИН.ИНФО превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!