Регрути британске Краљевске ратне морнарице "више нису вољни да гину за Ујка Сама" (видео и један сјајан коментар)


РТ:

"Према најновијем истраживању, млади Британци не желе да ступе у морнарицу - посебно подморничку службу - зато што под водом не могу да се пријаве на друштвене мреже.

Новинар Тони Гослинг каже да прави разлог с којег краљевска морнарица губи кадар нема никакве везе с подводним интернетом."

Ћирилизовано: Гослинг је уствари рекао оно стављено у наслов, истакао да нема праве идеје водиље за младог Британца у војсци. И вероватно је у праву, што би се Брит борио за Ујка Сам(уела), али... један коментатор се не слаже:

"Не, не, не. Све сте погрешно схватили. Краљевска ратна морнарица нема регрута зато што је "продају" погрешној групи. Краљевску ратну морнарицу треба рекламирати гејевима. Верујте ми. Маса гејева би се пријавила када би им било обећано да ће на годину дана бити закључани у подморници где ће бити све сами млади морнари. Погледајте војску Амера. Амерска војска је укинула Don't Ask Don't Tell (правило "не питај, не говори" - прим. прев.) и допустила трансродне, па јој је број регрута скочио до неба. Шта више, сад морају да их одбијају."

Погледајте и друге коментаре на извору, има их још занимљивих и забавних. И блентавих, наравно.


Извор: UK Royal Navy recruits ‘no longer willing to die for Uncle Sam’ - YouTube
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!