Deep Resource: Лажне избеглице (у Србију?)


Кале 2015. године. Младић са Блиског истока отворено каже да је једини разлог што хоће у Велику Британију то што хоће да се други брину о њему. Већина такозваних избеглица су млади људи пуни енергије, снаге и новца - у сваком случају довољно да се упусте у ризик пута са јединим циљем да повећају своје приходе... о трошку европског пореског платише. Читаву превару омогућавају лажна ЕУ елита и медији који хоће да нас докрајче по наређењу Великог Сатане.

Превару са азилантима прекунути, сасећи је у корену, јер она, гледајући на дужи рок,значи крај европске цивилизације!

(Или, вероватније, насилну промену режима у Европи и успостављање фашизма. То, Европо, не смемо дозволити!)

Другим речима, код имиграције ништа НИЈЕ НЕПОВРАТНО. Све што је потребно јесте воља да јој се одупре, ако треба и војним средствима, као што је учинила Аустралија.

Лорд Ешкрофт: Није чудо што се не стају код Калеа...  Наднаслов огласа: Тражите ли азил и треба вам готовина? Пријавите се...


Прави разлог зашто долазе није азил. Лондон више није већински британски, ускоро ће, и пре него што мислите, таква бити читава Велика Британија.

Ћирилизовано:

И Немачка: Russian TV - at Current Rates, Germany Will be Majority Islamic by 2050 / Руска ТВ: По садашњој стопи, Немачка ће до 2050 бити већински муслиманска


Значи, ипак је Македонија у највећој опасности, али...

Али ту је Србија да помогне (ако хоће еуропство, а хоће):


Председник скупштинског Одбора за одбрану и безбедност Момир Стојановић каже да би у Србији ускоро могао да никне центар за 400.000 азиланата, али министар за социјална питања Александар Вулин истиче да градња таквог центра нити је у плану, нити је могућа."

Да ли ће Вучић опет "преломити" и на своја есенесовска плећа "преузети одговорност", удовољавајући захтеву, рецимо, Ангеле Меркел?

Европске намесничке власти немају ни воље ни снаге да се одупру Великом Сатани (што САД нису, али му главно војно средство јесу).

"Демократски изабране" пијавице у Србији још мање, па зато... поделите ви енглеску верзију ове вести својим пријатељима у иностранству, јер ако овде опет дође до неког лома, да не буде "српске звери" и "Руси".


Извор: Deep Resource
За превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!