Fort Russ: Наше јучерашње упозорење да се спрема употреба прљаве бомбе у Украјини је било оправдано

Фотографија: Служба безбедности Украјине

Јуче је наш Хоакин Флорес чланком Медијска припрема за нову осуду "русиштади" и "побуњеника" јавно упозорио да се спрема "лажна застава" употребом прљаве бомбе.

Показало се да је "теорија завере" била оправдана.

Флорес је своје упозорење заснивао на две вести - о Порошенковом хитном сазивању ратног савета, и изненаднојм таласу западне медијске пропаганде који је кренуо прошле недеље, "пази, вук!" да милиција Новорусије може употребити прљаву бомбу у сукобу.

Данас је телевизијска станица РТ известила да је Служба безбедности Украјине ухапсила шверцере уранијума који су у контејнеру "Принглс" чипса крили уранијум-238 који су хтели да продају.

Вест РТ-а се некако чудно подудара са чињеницом да се "Десни сектор" намерачио на кијевску хунту.

Због тога смо слободни - не да тврдимо, већ да све те ствари повежемо:

Сматрамо да није неразумна претпоставка да је "Десни сектор" намеравао да прљаву бомбу употреби на Украјинским оружаним снагама и онда за то дело окриви Новорусију - за шта су западни медији већ успоставили наратив, а што би успоставило неколико симултаних циљева и за САД и "Десни сектор".

Сједињене Америчке Државе су заузеле "адаптивни приступ", заједничку црту хибридног и рата 4. генерације, приступ који им омогућава да подршку дају час кијевској хунти, час "Десном сектору" и сличним групама.


Редакција

Извор: Fort Russ
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!