War News Updates: Америчка војска у Јужној Кореји у стању пуне борбене приправности


Уредник War News Updates:  Британски Телеграф из часа у час прати ситуацију у Јужној Кореји, где су америчке снаге стављене у стање пуне борбене приправности, јер је јужнокорејски вођа Ким Џонџ Ун прогласио "квази ратно стање". Оно што брине је то што је Ким Џонг Ун дао крајњи рок до 17 часова у суботу 22. августа да се пропагандно емитовање у пограничној зони заустави, а ако му се ултиматум не испуни... биће војних дејстава.

Тек треба да нађем неки извештај о најновијем размештању америчких снага у том региону (посебно ваздухопловних) и колико је повећан ниво борбене приправности у америчким базама у западном Пацифику... али ако се ескалација настави, немојте бити изненађени ако чујемо да су ноћас у Пентагону сва светла укључена. Треба гледати и шта ради Обама. Ако чујемо да је прекинуо одмор у Мартиним виноградима (Martha's Vineyard) и пожурио назад у Вашингтон, знаћемо да је то учинио због корејске кризе.

Ћирилизовано: 22. август је Дан Украјине. Згодан датум за напад на Новорусију, је ли тако? Али, са тога треба скренути пажњу. А Ким Џонг Унови идиотлуци увек некако иду наруку корејском и украјинском окупатору - Америци.

Извор: WNU
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО


Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!