Хилари Клинтон: Морамо да се супротставимо оном силеџији Путину (ВИДЕО)


Александар Јовановић / Ћирилизовано: Вероватни кандидат демократа за америчког председника Хилари Клинтон се у кампањи представља као одлучан лидер, макар то ишло и на рачун Обаме (погледати: Пол Крејг Робертс: Као да се Обама дозвао памети), такође демократе, у чијој је администрацији била и државни секретар.

И издајник - ако је преко америчке амбасаде у Бенгазију Исламској држави испоручивала оружје самоиницијативно, односно за рачун својих стварних послодаваца; и опет издајник - ако су она и супруг јој омогућавали Кинезима приступ најсавременијој технологији зарад пара за... своју фондацију; и опет издајник, ако је свесно своју (приватну и као државног секретара) електронску преписку водила преко личног сервера (који је, стручњаци се слажу, било лако хаковати) да би омогућила лак и сталан приступ тајним документима - коме?

Ако вас та питања интересују, а требало би јер дају добру представу о томе ко и како води "изузетну" земљу, и ако знате енглески, најбогатији извор информација на ову тему, колико је потписнику познато, је сајт WHAT REALLY HAPPENED | The History The US Government HOPES You Never Learn!; односно рубрике:

- THE CLINTON BODY-COUNT
- THE EPIC OF CLINTONS-MESS! | WHAT REALLY HAPPENED
- THE HILLARY EMAIL SCANDAL - THE SCANDALS BEHIND THE SCANDAL | WHAT REALLY HAPPENED

Извор: Hillary Clinton: We have to stand up to 'bully' Putin and establish "safe zones" for our terrorists - YouTube
За СРБИН.ИНФО приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Коментари