The Ugly Truth: Декадентност Запада - Амстердам спреман за самоуправљање сексуалних радница

Ноћна стража (De Nachtwacht, 1642). Аутор дела: Рембрант ван Рајн

The Ugly Truth:

Саба - Амстердам... Град којег направише припадници изабраног народа, "Јерусалим севера". Најпотресније у овој вести је што не потреса никога.

Амстердамска четврт "црвених фењера" је највећа туристичка атракција у понуди града, што Холанђанима не смета, чак се тиме хвале. То је, кажу, показатељ колико им је земља напредна, савремена и толерантна. Поносе се.

Тужно је гледати ову предивну земљу и народ који је свету дао неке од највећих уметника свих времена, тужно је гледати како тоне чак и дубље од декаденције, до тачке са које нема повратка.

Прочитајте: Амстердамски градоначелник: Град је спреман за бурдељ под управом сексуалних радница / Amsterdam Mayor: City ready for brothel run by sex workers - NL Times

Александар Јовановић / Ћирилизовано:

Не пада ми на памет да преводим чланак холандског сајта. Кога таква тема интересује - нек изволи. Сумњам и да је аутор текста искрен кад говори о тузи због декаденције града којег су подигли "chosenites", јер је мото његовог сајта: Zionism, Jewish extremism and a few other nasty items making our world uninhabitable today (Не да се живети од ционизма, јеврејског екстремизма и сличних гадости).

Али фотографија јесте потресна. Због ње је овај прилог.

Извор: WESTERN DECADENCE – Amsterdam ready for brothel run by sex workers | The Ugly Truth
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат



Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!