WNU: Фасцинантан видео предавања рапорта руских генерала Путину у командно-контролном центру


Уредник War News Update: Згранут сам што је руска влада / војска дозволила емитовање овог видеа у коме се види како њихов командно-контролни центар ради. Не треба вам знање руског да бисте разумели шта се дешава... видео елемент све говори. Амерички еквивалент је доле, али само фотографија.


Комбиновани ваздушно-свемирски оперативни центар (The Combined Air and Space Operations Center - CAOC) у ваздухопловној бази Ал Удеид у Катару, за командовање и контролу ваздухопловних снага у Ираку, Сирији, Авганистану и 17 других земаља. (Photo by Tech. Sgt. Joshua Strang/ Air Force)

Ћирилизовано:

Заиста фасцинантан видео, и наводи на размишљање у више праваца.

Зашто су га Руси објавили? Зато што шаљу поруку да су моћни и да им се може да играју отворених карата, и са непријатељем, и са "партнерима". Плус, овим је потврђена вест да је Путин издао наређење да Ратна морнарица РФ сарађује са француском групом код обала Сирије.

Даље, показано је врхунско умеће у фузионисању аудио, телевизијске, видео и информатичке технологије. Као да гледате научно-фантастични филм. Што наводи на још више питања.

Али да не дужимо. Иначе и америчка фотографија је мајсторски рад и доста говори, али за тему има регионални, а не главни командно-контролни центар.

Извори: War News Update и RT
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат






Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!