И саудијска принцеза против хемијских трагова и геоинжењеринга (ВИДЕО)


Наш незаустављиви новинар Патрик Роди је на недавној Истанбулској конференцији о безбедности, одржаној од 3. до 5. децембра, уграбио прилику да разговара са саудијском принцезом, чије је пуно име Њено краљевско височанство принцеза Басма Бинт Сауд бин Абдел Азиз Ал Сауд. Лежерније: принцеза Басма Бинт Сауд. Принцеза је ћерка саудијског краља Сауда и унука краља Абдела Азиза, оснивача данашње Саудијске Арабије. На Конференцији је говорила 5. децембра и то је било уводно излагање.

Оно што је битно код ове жене је то да она, иако са позиције светске силе, говори против хемијских трагова и геоинжењеринга.

У кратком разговору са Патриком, принцеза је садашњи програм геоинжењеринга описала као оружје за масовно уништење - метод постепеног тровања које угрожава сав живот на Земљи. Принцеза зна шта се дешава, забринута је због биолошких утицаја, генерисаних облака и тога какав ћемо свет оставити у наследство деци. Принцеза Басма Бинт Сауд има очи - види, има мозак - мисли, а о томе како се (не)може ћутати, каже:


Није ово први пут да принцеза разматра тешка питања. Активиста је и залаже се за реформе у Саудијској Арабији. Путује светом и учествује на конференцијама о друштвеним проблемима. Принцези Басми Бинт Сауд свака част. Свет би био много бољи када би више угледних људи говорило о овим непојамним злочинима против човечности.

И наш Патрик је говорио на Истанбулској конференцији. У публици је била и принцеза. Ево шта је Патрик рекао:


А ово је снимак свих излагања на "Атмосферске манипулације - могућности и опасности" Радионице за технологије климатских модификација, у којој је учествовала и неколико питања поставила и ЊКВ Басма:



Princess Basmah Bint Saud’s website:
http://basmahbintsaud.com/home/

Istanbul Security Conference website:
http://istanbulguvenlikkonferansi.org/index.php/en/

Patrick Roddie is a San Francisco, CA researcher, writer, and globetrotting activist. Check out Patrick’s website:
http://stopsprayingus-sf.com/

Visit Patrick Roddie’s Facebook page at:
https://www.facebook.com/PatrickRoddie

Peter Kirby is a San Rafael, CA researcher, writer, and activist. Check out his ebook Chemtrails Exposed: A New Manhattan Project

Follow Peter on Twitter @PeterAKirby

Аутори: Патрик Роди и Питер А. Кирби
Извор: Activist Post
По избору и за СРБски ФБРепортер, превео: Александар Јовановић / Ћирилизовано
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!