Расправа о ГМО је завршена, зло ставити ван закона (Видео)

Расправа o ГМО је завршена. Не постоји више никаква легитимна, научна одбрана гајења ГМ усева за људску исхрану. Једини људи који се и даље држе застарелог мита да  „ГМО су безбедни“ јесу научни плаћеници са финансијским везама са Монсантом и биотехнолошком индустријом.


ГМО су против-људска технологија. Она прети продужењу живота на нашој планети. Далеко гора је претња од тероризма, или чак од нуклеарног рата.

Као што шокантна нова студија показује графички, ГМО су нови талидомиди. Када пацови једу ГМ кукуруз,  развијају им се огромни тумори . Седамдесет одсто женки прерано умире, а скоро све пате од тешких оштећења органа због конзумирања ГМО. То су научни закључци прве истинске „дугорочне“ студије икад спроведене о ГМО потрошњи на животињама, а резултати су апсолутно застрашујући.

Ово показује да генетски инжењеринг претвара храну у отров.

Сећате ли се талидомида? Бебе су се рађале без руку и са другим деформитетима? Талидомид је протуран као „научно“ и од „ФДА одобрен“.
Исте лажи се сада говоре о ГМО:  Они су безбедни. Они су хранљиви. Они ће нахранити свет!

Међутим, права наука сада говори друго: ГМО могу створити  читаве генерације жртава рака које имају застрашујуће повећани ризик од раста великих тумора млечне жлезде услед конзумирања ГМ хране. Сведоци смо нечега што се може испоставити да је најгори и најскупљи кикс у историји западне науке: масовно тровање милијарде људи са токсичном храном од усева који, пре свега, никада нису правилно тестирани.

Запамтите: ГМО су против-људска технологија. А они који их промовишу су, по дефиницији, непријатељи човечанства.ГМО су неподобни за људску исхрану

Докази се појављују, из дана у дан, да су ГМО  апсолутно и без поговора неподобни за људску исхрану. Француска је већ покренула истрагу која може да уследи забраном увоза ГМ кукуруза. Већ је незаконито гајити генетски модификоване усеве у Француској, али држава ипак дозвољава увоз ГМО, што значи да Француска и даље омогућава својим грађанима да се трују увозним ГМ кукурузом из  Америке.

ГМО индустрија, што није изненађујуће, не жели независно истраживање спроведено на ГМО. Она не жели дугорочне огледе са ГМО исхраном, а  сигурно не жели да их спроводе научници  које не могу да контролишу финансијским везама.

Оно што они желе јесте да сакрију ГМО у производима тако што ће се осигурати да ГМО нису наведени на етикетама. Отуда и противљење биотехнолошке индустрије  Предлогу 37 (carighttoknow.org ).

Тактике биотехнолошке индустрије су:

– СКРИВАЊЕ генетски модификованих састојака у храни

– ФАЛСИФИКОВАЊЕ истраживања тако да покажу да су ГМО безбедни

– МАНИПУЛИСАЊЕ научном расправом подмићивањем научника

• ПОРИЦАЊЕ, ПОРИЦАЊЕ, ПОРИЦАЊЕ, као што ради „Big Tobacco“ и као што чине они иза ДДТ-а, талидомида, агента Оранж и свега осталог што нас је убијало током прошлог века.

Монсанто је сада Број 1 најомраженија корпорација у Америци. Компанијин надимак је MonSatan. То је деструктивна сила иза лобирања УСДА, ФДА, научника и политичара који су сви издали амерички народ зарад генетски модификованих семена.
 
Ова семена, од којих нека гаје токсичне пестициде унутар самог зрна, су облик хемијске бруталности над децом и одраслима. Ово је „злостављање деце“ у најгорем облику. То је злостављање свих људи. То је најозбиљнији злочин икада почињен над природом и целим човечанством.

Наука на продају
 
То је оно што добијате са подмићеном науком … науком „на продају“ богатим корпорацијама. Скоро све студије које некако закључују да су ГМО безбедни су плаћене од стране биотехнолошке индустрије. Свака од тих студија је непоуздана и највероватније лажна. Сваки научник који спроводи „истраживања“ за Монсанто је готово сигурно распродан за минимум … и највероватније је шакал-оперативац који ради за индустрију смрти.

Корпоративна наука је лажна наука Када је довољно новца у питању, научнике се може купити да прогласе и пушење цигарета безбедним. И чинили су то, током 1950-их, 60-их и 70-их. Неки од тих истих научника сада раде за разна Монсанта широм света, продајући своју научну превару најбољем понуђачу (за ког се увек испостави да је богата корпорација).
Не постоји отров који ови научници неће промовисати као сигуран – чак и да је „добар за вас!“ Не постоји граница њиховом злу. Нема етике која води њихова дела.

ГМО- научни промотери су најгнуснија хуманоидна створења која су икада ходала по овој планети. Назвати их људима је увреда за човечанство. Они су анти-људи. Они су демони. Они су силе зла које ходају међу нама осталима, парадирајући као ауторитети док су у својим срцима и душама заправо корпоративне кукавице и издајници човечанства. Зарад сопственог џепа, они ће угрозити саму будућност одрживог живота на нашој планети … и то раде свесно, подмукло. Хране се смрћу, разарањем, патњом и болом. Они се удружују са биотехнолошком индустријом управо зато што знају да нема друге индустрије која је огрезла у чистом злу као што је биотехнолошка индустрија. ГМО протежери ће лагати, варати, красти, фалсификовати, па чак и масовно убијати више људи него што је потребно да се подстакне њихов план тоталне глобалне доминације над целокупним снабдевањем  храном … по сваку цену.

Ово је рат на генетском нивоу. И ова врста рата чини да прави меци, бомбе и нуклеарке изгледају веома питомо с њим у поређењу. Јер ГМО рат се заснива на самореплицирајућем генетском загађењу које је већ пуштено у животну средину, у снабдевање храном, у ваше тело.

На стотине милиона потрошача који једу ГМО убијају се управо сада, сваким оброком који конзумирају … а да то и не знају.  Научни ГМО подводачи се смеју смрти коју изазивају. Они уживају варајући људе и гледајући их како умиру, јер то чини да се њихови  болесни умови осећају моћнијим. То су били штребери које су малтретирали спортисти. Али сада, са снагом генетске манипулације на дохват руке, они могу призвати своју мржњу против целог човечанства и „малтретирати“ цео свет са скривеним отровом у храни. То им навлачи осмех на лице. То је крајња освета свету који их је злостављао у младости. Смрт свима!Друштво мора да реагује у одбрану живота на Земљи

Чиста бруталност онога што ГМО индустрија чини против нас, човечанства, вапи за одлучан одговор. Немогуће је претерано реаговати на то. Ниједан колективни одговор не иде предалеко када је у питању индустрија која буквално угрожава саму основу живота на нашој планети.

Послати владине специјалце у седишта свих ГМО семенских кућа и искључити им све операције под претњом оружја била би блага реакција – и потпуно оправдана. Оптужити све биотехнолошке директоре, научнике, запослене и ПР-ове, изложити их бесу јавности и оптужити их за заверу да се почине злочини против човечности ће бити мали, али значајан корак у заштити наше заједничке будућности. Распустити све ове корпорације указом  владе, како би се њихова имовина одузела и продала за репарационе фондове намењене људима којима су наудиле, мали је, али корак потребан у одбрану живота.

Истина је да човечанство никада неће бити сигурно све  док се заговорници и произвођачи ГМО семена не нађу иза решетака, закључани далеко од друштва и без могућности да икада поново угрозе човечанство.

Оно што је  урађено  у Нирнбергу, ИГ Фарбену и другим нацистичким ратно-злочиначким корпорацијама, наша влада сада мора да уради Монсанту и биотехнолошкој индустрији.

Време је за одлучну интервенцију. Монсанто мора бити заустављен по вољи Народа. Масовна тровања наших породица и деце од стране зле и деструктивне корпорације која жели да доминира понудом хране у свету морају бити заустављена.

ГМО расправа је завршена. Ужаси су сада откривени. Истина се не може сакрити, а реакција јавности не може бити заустављена.

Предвиђање: напади активиста на ГМ семена и криминалце који их промовишу
 
Ера ГМО обмане је историја.  Револуција хране је пред нама. А ако влада неће да заустави масовно тровање нашег света од злих корпорација, не сумњам да ће људи, сами по себи, на крају призвати  друге потребне методе заустављања великог зла.

Ја предвиђам будућност у којој – а да се зна, не охрабрујем је – ће испоруке ГМ семена пољопривредницима бити нападане и уништаване од активиста. Предвиђам да ће Монсантови запосленици бити јавно именовани и осрамоћени на сајтовима. Ја предвиђам – али не оправдавам –  да ће се научницима који спроводе истраживања за Монсанто претитити, застрашивати, па чак и да ће их се физички нападати. Опет, за записник, НА БИЛО КОЈИ НАЧИН НЕ ОДОБРАВАМ такво понашање, али предвиђам да ће се појавити као неизбежна реакција на непојамно зло које је починила ГМО индустрија и сви њени саучесници. “ Војска 12 мајмуна “ може постати стварност. (Видети научнофантастични  филм “12 monkeys” са Бред Питом и Брусом Вилисом.)

Оно за што се ми овде боримо је заштита наше врсте. Боримо се за светост живота на нашој планети. Они који прете том животу морају се зауставити и спречити да нам и даље чине зло. Ово се зло мора да вратити назад у кутију и спречити да нам икада поново запрети.

Чак и Конгрес почиње да увиђа какво је Монсанто зло. Колико јуче, конгресмен Денис Кучинић је тражио обележавање ГМО у моћном говору. Погледајте га:Извор: endalldisease.com (странице више нема)
За Србин.инфо превео: Александар Јовановић
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат
 

Коментари