Памела Андерсон "сензибилизовала" Иванова и Путина и званично постала заштитник амурског леопарда

Б92:


Са Плејбојеве насловнице, Памела Aндерсон стигла у Кремљ


Након позирања за насловницу последњег еротског броја "Плејбоја", америчка глумица Памела Aндерсон одлетела је за Москву где је данас разговарала у Кремљу са руским званичницима о заштити дивљих животиња.

Током сусрета са Сергејом Ивановим, шефом администрације руског председника Владимира Путина, који су испратиле телевизијске камере, Aндерсон је изразила своју забринутост због судбине руских фока и великог броја аквапаркова у којима се белуге, орке и делфини држе у заточеништву.
У свом уводном говору, Иванов је похвалио некадашњу звезду популарне ТВ серије "Чувари плаже" што му је указана прилика да разговара о заштити животина "у друштву тако лепе жене".

Ово није први сусрет америчке глумице и руског званичника: њих двоје су разговарали о руском биодиверзитету и у оквиру Економског форума, прошлог септембра у Владивостоку.

Како преноси AФП, Aндерсон је позната по својим смелим методама сензибилизације јавности за проблем заштите дивљих животиња, као што је позирање у "Евином костиму" у знак протеста против индустрије крзна.


Ни крива, ни дужна: Женка амурског леопарда добила "хранитељку" (Извор: Вечерняя Москва - Памела Андерсон стала хранителем дальневосточного леопарда)

 

 Блиц:


Памела Aндерсон у посети Кремљу: Путине, заштити животиње


Aмеричка глумица Памела Aндерсон састала се данас са руским председником Владимиром Путином и шефовима особља Кремља како би лобирала за заштиту ретких животиња.

Тражила од Путина да је подржи

Секси глумица (48), позната по планетарно популарној серији "Чувари плаже", затражила је закон о очувању угрожених сибирских тигрова, убијању беба фока и заустављању акваријума у којима се китови убице држе у заточеништву.
 
- Мислим да би Русија заиста могла да придобије нека срца и умове на Западу уколико преузме лидерску позицију у одбрани дивљих животиња и њихових права - рекла је Памела за окрруглим столом у телевизијској емисији у којој је гостовала са високим званичником Сергејем Ивановим.
 
- Милиони људи широм света траже светског лидера који има саосећања за природу, биодиверзитет и права животиња. Русија је доказала да је неустрашива нација када треба предузети акције тамо где су оне неопходне - додала је популарна глумица.
 
Позната плавуша добила је и приватан обилазак истроријске тврђаве у центру Москве, а и врло срдачно је дочекана од стране Иванова.

- За мене је данашњи састанак био врло занимљив и необичан јер сам могао да са лепим женама разговарам о проблемима заштите природне средине и предивних животиња - рекао је Иванов, бивши КГБ агент.
 
Aндресонова је стигла у Русију након што је претходно писала председнику Владимиру Путину тражећи од њега да подржи њене ставове око очувања животне средине, нарочито њену борбу против лова китова.
 
Глумица је у септембру присуствовала економском форуму у Владивостоку када је позвала Русију да учини више по питању заштите животиња.
 
Такође је тада била и део добротворне аукције за прикупљање новца за заштиту угрожених врста када је њен црвени купаћи костим из "Чувара плаже" продат за три милиона рубаља (45.000 долара).


Следећа: Јелена Карлеуша
Ћирилизивано: Бљак пропаганда. Бљицкасти и Беее имају право што сеире. Сад треба очекивати да се активирају и наше узданице: Венди, Сораја, Карлеуша, Мими Оро и сличне. Кремаљчики задужени за "односе с јавношћу" баш умеју да... И још муче животиње: замислите ужас женке амурског леопарда, еманацију природне лепоте, кад угледа Памелу Андерсон са све оним налакираним канџама и силиконским попрсјем, задахом хемије из сваке поре...


Користан линк: Руси, браћо, срамота је (опет)
 
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат
 

1 коментар:

Пишите српски, ћирилицом!