Трибина Светозара Радишића у Сомбору и Апатину: "Неоружани облици агресије"

У четвртак, 23. априла 2015, са почетком у 18 сати, одржаћу у Великој сали Скупштине општине у Сомбору (зграда Жупаније) трибину о теми "Неоружани облици агресије". Говорићу о свим врстама агресије које су се догодиле и које се догађају Србима и Србији. Организатор:  Културни центар Сомбор.

Честитамо Мотороли на рођењу ћерке


Чланови редакције "Новорусија тудеј" стварном хероју Новорусије и легендарном команданту "Спарте"- Арсенију Павлову Мотороли и његовој жени Јелени честитају на рођењу ћерке.

Желимо јој да здрава и у миру расте у просперитетној држави Новорусији, и да помаже другима, буде храбра и поштена као њен отац, а дивна као мајка.

Novorоssia Today

Бебици, Јелени и Мотороли најсрдачније честитке из Србије!

Ћирилизовано, Магацин, ЕВРОАЗИЈА.ИНФО, СРБИН.ИНФО, Војвођанске новине

Образа нема… Лончар: Иза одлуке о обавезној вакцинацији стоји струка


Магацин: Танјуг је своју прву вест после прерадио, пренасловио у Лончар: Опет бих хтео да спасим бебу и, између осталог, додао уводни пасус:
“ Министар здравља Златибор Лончар изјавио је данас да је његова одговорност у хеликоптерској несрећи жеља да се помогне животно угроженој беби.“
ПР и жеља да се спасе живот бебе нису обавезно у супротности, с тим што се фаталним показало кад је ПР старији. А што се тиче његове необавештености о штетности вакцине, „да се није дошло ни до једног податка да вакцина ствара неке проблеме„, Лончар или бестидно лаже или је знања својственог есенесовцима – просудите сами. Да не цитирамо стотине већ објављених чланака о таквим случајевима, ево наслова једне вести од јуче:

Британска влада исплаћује 90 милиона долара одштете за децу којој је од вакцине против свињског грипа оштећен мозак

Hundreds of children brain damaged by the swine flu vaccine to receive $90 million in financial compensation from UK government – NaturalNews.com

Танјугову прву верзију вести преносимо са портала „Глас западне Србије“:

Саудијска Арабија обуставила операције у Јемену

Хани Мухамед / АП Фото
Изненађујући развој догађаја у Јемену:

"Коалиција коју у интервенцији у јеменском грађанском рату предводе Саудијци, прекинула је своју кампању бомбардовања, и саопштила да је њен циљ остварен и да ће се фокус сада померити на оживљавање договора о политичком решењу".