Deep Resource: Јужни и Турски ток, сервилност ЕУ према САД... и Јункеров пољубац

Јужни ток. Што је требало да буде, али није, јер САД желе да Европу утерају у сукоб са Русијом.

Турска је у журби да се реализује црноморски гасовод између ње и  Русије и да тако контролише снабдевање Европе енергијом. То је потпуно против европског интереса, наравно, али је амерички Жириновски,  Џон Ди Је Рат Мекејн, посетио Европу и евробудалетинама рекао да не жели никакав Јужни ток. И еврбудалетине стадоше у став мирно: "Ваша жеља је наша заповест, господару! Још нешто, господару ... треба ли да се упуцамо у ногу, објавимо рат Русији, примимо 50 милиона Африканаца? Само кажите. Ми смо ту да вам служимо, господару."

Како Италијани реагују на америчке грицкалице (ВИДЕО)

Извор: Pravda.Ru photo archive
У САД већина људи једе храну која једва да се може назвати храном. Оно што Американци свакодневно стављају у себе није ништа друго до мешавина обрађених хемикалија и дехидрираног додатног материјала.

Недавно се на Јутјубу појавио серијал занимљивих и врло духовитих видеа о људима из различитих земаља света како покушавају да једу храну других народа. У скорашњем видеу, на пример, младе Корејанке први пут долазе у додир са америчким грицкалицама. Занимљиво је то што је и корејска храна прилично обрађена, али америчка... То у другом видеу и Италијани покушавају да једу - "snacks", америчке хемијске грицкалице из пластичних кесица.

Како масмедији цензуришу коментаре и дискусију

Ми са "Русија инсајдера" волимо да читамо коментаре наших читалаца. Често су мисаони и информативни, речју, вреди их читати.

Такође, више наших аутора редовно учествује у дискусијама.

Могућност коментарисања чланака је изузетно важна у подстицању отворене и слободне расправе. На крају крајева, медији су ту да постављају питања, презентују одговоре, образују и, изнад свега, подстичу ширу расправу, у којој је свима слободно учествовати.

То је процес који треба да иде у оба правца, али мејнстрим медији очигледно нису таквог мишљења.

Доле су два сјајна коментара наших читалаца, о триковима којим се масмедији служе да "подшишају" дискусију. Дати су поводом чланка
: Excellent Discussion of the Russia Debate in the US on RT's Leading Talk Show (Crosstalk)

"Бернд" објашњава како стоје ствари са немачким сајтовима:

"Уредник или новинар објави неки чланак, углавном чињенично погрешан и са антируским ставовима које треба да подрже танки и фалш аргументи.

Следе коментари. Прва два или три су екстремно позитивна према чланку. Онда следи према чланку десетак-двадесет презривих и крајње критичних коментара. После њих два-три позитивна. Е, онда се секција за коментаре затвара (уз фразу: “Der Artikel kann nicht mehr kommentiert werden” is the phrase used:").

То вам је научни приступ. Много софистикованије него закључати секцију за коментаре. Људи управо тако читају коментаре: првих пар и последња два-три. Оне у средини игноришу. Није могуће да једино ја то примећујем?!"

"Макиарубра" додаје: