Норвешкој деци дозвољено да постану трансродна са седам година


Норвешка влада је увела закон којим се деци од седам година омогућава да промене пол. Тиме ће Норвешка имати једну од најнижих старосних граница за промену пола.

Велика већина европских земаља допушта грађанима да мењају пол тек кад напуне 18 година.

Министарство здравља и неге Краљевине Норвешке каже да у случају да дете које жели да промени пол има између 7 и 16 година оно прво треба да се посаветује са родитељима, и да, по добијању одобрења, операција може да се обавии без икаквог психолошког или медицинског испитивања.

Превентивне здраствене мере за сузбијање канцера и артериосклеротичних болести у србском народу

Клице махунарки и сочива

Статистички гледано, инциденца неопластичних обољења и кардиоваскуларних обољења у србском народу, као и у свету, се драматично погоршава. Здраствени систем је постао сироче политичких моћника,  то јест, како наш народ лепо каже, "задња рупа на свирали". A под здраственом дезинформацијом Запада којој је главна брига да прода са профитом своје производе фармацеутске индустрије, који тешко могу и да се назову "лековима", пошто као споредно дејство често чaк имају и саму смрт пацијента, просечни грађани остадоше без могућности да помогну прво сами себи. Брза исxрана (" junk food") и неприродна агрикултура која лишава воће и поврће витамина и нутритивних елемената, погоршавају oвo стање.

С обзиром да ни влада, ни нико у народу, не преузима одговорност за опште здрастено стање становништва, дозвољавам себи, да као лекар и мајка многобројне породице, помогнем са једноставним саветима, свима, на врло ефикасан начин:

Руски амбасадор у Тирани: Наш посао је да не буде Велике Албаније


Тирана, 30. јуна 2015. Independent Balkan News Agency

Амбасадор Руске Федерације у Тирани, Александар Карпушин каже да је неостваривање концепта "Велике Албаније" постало заједнички задатак.

Говорећи о забринутости која се недавно појавила због "правца Велике Албаније", господин Карпушин каже да концепт Велике Албаније постоји, и додаје:

Тук Министарства спољних послова Руске Федерације на утук америчког Стејт департмента или....





Министарство спољних послова Руске Федерације



Коментар Одељења за информисање и штампу на Извештај о поштовању и придржавању споразума и обавеза о контроли и неширењу оружја и разоружању америчког Стејт департмента

                                                                                                                   18.06.2015
 
Амерички Стејт департмент је 5. јуна објавио свој Извештај о поштовању и придржавању споразума и обавеза о контроли и неширењу оружја и разоружању. Поред информација о америчком придржавању својих обавеза, извештај даје оцене колико друге земље поштују своје обавезе, и велики број притужби на Руску Федерацију због наводног кршења њених обавеза по основу више међународних споразума.

Примећујемо да Сједињене Америчке Државе настављају да се владају као врховни сертификатор који је присвојио право да другим земљама даје оцене њихововог придржавања својих обавеза по основу разних споразума о контроли и неширењу оружја и разоружању.

Очигледно је да су такви документи сачињени да пре свега служе интересима Вашингтона и да су зато отворено субјективни, испуњени предрасудама и пристрасни. Ови документи су познати по бројним спекулацијама, претеривањима, натегнутим чињеницама, лажним порукама и искривљавању. С обзиром на то, извештај из 2015, као и сви претходни извештаји, тешко да се може назвати озбиљним документом који одражава стварно стање ствари у сфери неширења и контроле оружја.

Посебно се да приметити да САД  нису пропустиле прилику да и у овом извештају изнесу оптужбе за руску "окупацију" и "покушај анексије" Крима, као и "провокативне акције против Украјине", а у супротности са њеним обавезама чланице ОЕБС-а и потписнице Бечког документа из 2011. године. Такве претпоставке су у потпуној супротности са реалношћу, САД су побркале лончиће.

Протест гладне украјинске омладине - у Порошенковој продавници слаткиша (ВИДЕО)

Фото: АП

Свака част децо!
И да вам не преседне...