О Путиновим успесима у 18 тачака

Интернет је пун кукњаве о грешкама и издајама руске владе - то је тренди и добро плаћена работа. А увек је лако наћи разлога за незадовољство.

Али, ми ћемо сада говорити о најновијим достигнућима Кремља и како се њима мења глобална равнотежа моћи.

1. У Уфи, Путин је успео да Индију и Пакистан укључи у интеграционе процесе Шангајске организације за сарадњу (ШОС). Заједно, земље организације сада броје више од три милијарде људи, а ШОС има више нуклеарних сила него НАТО.

Осим тога, Русија је деловала као миротворац, зато што је инсистирала на билатералном састанку између Индије и Пакистана, који су замрзли међусобне дипломатске контакте пре годину дана, после граничног сукоба.

Нацисти из партије пешка Љашка пребили новинаре пре конференције за штампу (Видео)

Игор Мосијчук, заменик председника Одбора за безбедност Врховне раде (Извор: The far right in the new Ukrainian Parliament | Solidarity with the Antifascist Resistance in Ukraine)

Посланици Љашкове Радикалне парије Украјине у Врховној ради Игор Мосијчук и Андреј Лозовој су 21. јула пре конференције за новинаре у граду Чемигову  - уз помоћ своје гарде састављене од злочинаца, психопата и идиота - пребили двојицу новинара и украли им опрему. Украјинска демократија на делу и уживо.

Порошенко и Љашко доказују патриотизам певањем химне после говора (Видео)

Пешко Љашко
 Е, овај филм нећете гледати у српској скупштини.

Ратни хушкач и профитер Викторија Нуланд (ВИДЕО)

Извор: Victoria Nuland on Ukraine – F–ck the EU! | Veterans Today

Видео пред вама је оригинално насловљен са Neocon and Warmonger Victoria Nuland: We are considering a military option against Russia if the (Minsk fails) / Неокон и ратни хушкач Викторуја Нуланд: "Разматрамо војну опцију против Русије ако (пропадне Мински споразум)".

Скинули смо га са Јутјуб канала извесне Џоане Симонс, али је са многих других уклоњен. Зашто?

Засигурно не можемо знати, видимо два могућа разлога:

Украјинске "Игре глади" (видео, однекуд нам познат)

Ихор Коломојски (Извор: Voltaire Network)
"Укроп", странка крајње деснице олигарха Ихора Коломојског, у граду Чернигову купује гласове за свог посланика у Врховној ради, Генадија Корбана, тако што очајним и осиромашеним Украјинцима дели бесплатне пакете хране.

Коломојски&Ко такве акције зову "социјалном помоћи људима са ниским примањима", али....

То исто гледате пред сваке изборе у Србији. И тек ћете гледати.