Путинов пас и амерички керови

Извор: https://cdn.liveleak.com

Ћирилизовано: Прочитали сте сигурно да је "ПУТИН ПОКАЗАО НЕЖНУ СТРАНУ: Погледајте којим гестом је растопио срца широм планете (ФОТО)", како је вест насловљена на једном нашем сајту. Могла је да се обради и овако, начином на који уредник ставља до знања да зна о чему се ту (још) ради, или као што је учинило руско државно гласило на српском језику, Спутњик, чију вам верзију и преносимо - као увод. Увод? Да, јер вест се не чита изоловано од других, у овом случају једне мале агенцијске вести с киргиског сајта, коју, наравно, ниједан српски медиј није пренео, јер даје "лош пример". Прочитаћете је у наставку, а онда коментар.

Кад Путин испуни жељу (фото)

© Sputnik/ Табылды Кадырбеков

Председник Русије Владимир Путин поклонио је девојчици из киргистанског града Баликчи Даши Јаицкој шестомесечно штене расе њуфаундленд.

Пет могућих сценарија за Мукачево, Закарпатје и западну Украјину (ВИДЕО на руском и са енглеским титловима)


Изванредна продукција Politrussia.com. И скупа: првокласна графика и монтажа, спикер, и за спаковати анализу у непуна четири минута је потребан мајстор, види се и школован редитељски рад, неко је превео, потребан је професионалац да све то организује...