Медијска припрема за логорску привреду: " Мигранти у Србији дневно оставе шест милиона евра"


Ћирилизовано: У оквиру чланка Deep Resource: Лажне избеглице (у Србију?) објавили смо и вест Град за азиланте нови пројекат ЕУ у Србији, и поставили питање, више реторичко него стварно, "Да ли ће Вучић опет "преломити" и на своја есенесовска плећа "преузети одговорност", удовољавајући захтеву, рецимо, Ангеле Меркел?"

После вести коју доле можете прочитати, а што уствари није вест већ медијска припрема за пристајање Србије на још један диктат, пораз који ће се правдати и економским разлозима, нема више сумње да је Србија пала на најниже гране од када постоји.

Да Србин плански искоришћава нечију несрећу и муку...

Амерички Стејт департмент - оличење социопатије (колаж вести, видео)

Хоакин Флорес: Амерички Стејт департмент - оличење социопатије 


Амерички Стејт департмент је у понедељак на брифингу за новинаре још једном показао социопатију на делу. Како му успева? Просто - нападне, а онда криви оног ко се брани.

Deep Resource: Лажне избеглице (у Србију?)


Кале 2015. године. Младић са Блиског истока отворено каже да је једини разлог што хоће у Велику Британију то што хоће да се други брину о њему. Већина такозваних избеглица су млади људи пуни енергије, снаге и новца - у сваком случају довољно да се упусте у ризик пута са јединим циљем да повећају своје приходе... о трошку европског пореског платише. Читаву превару омогућавају лажна ЕУ елита и медији који хоће да нас докрајче по наређењу Великог Сатане.