Украјинска студенткиња: "Ја сепаратисте волим" (ВИДЕО)


Украјина. 13. августа 2015. најстрожи центар Кијева. Украјински ТВ канал "Хромадске ТВ" интервјуише студенткињу.


    - Шта желите да Вам кажем?

    Новинар: Да ли пратите вести?

    - А шта ако нисам мајданута [мајдански идиот]? Ја сам против рата у Донбасу. Волим сепаратисте.
   

"Политика", увек политички коректна: "Трампова стратегија: што луђе то боље"

Шта се нас тиче ко ће бити амерички председник, је л' тако? Е, није. Јер Weltschmerz сваког Србина оданог "светским цивилизацијским вредностима" је, као што и мора бити, лична патња кад Америци није добро, кад је неко цвеља. А тамо се Трамп ускопистио, не поштује правила игре, доводи у питање имигрантску политику Обаме, пријатељевао би са Путином, признаје да је америчка политичка каста корумпирана, итд, итд. Неопростиво.

Али згодно паде, Ето прилике да се још једном искаже "лојалност Србије". И да женско биће у лику новинарке искаже искрени бес према ономе кога је баш брига за политичку коректност, што попу говори да је поп, бобу да је боб, а габору - габор.


Трампова стратегија: што луђе то боље

У ери ријалити програма и презасићености политиком није ни чудо што је на површину испливао самохвалисави, ексцентрични амерички милијардер

Мис света Габријела Ислер и Доналд Трамп на такмичењу у Москви (Фото Ројтерс)

Колико ће "Виндоуз 10" коштати у ово доба идуће године?

Извор: SodaHead
Милиони људи су своје рачунаре ажурирали на "Виндоуз 10", али колико их је размислило колико ће за њега морати да плати касније?

Милиони потрошача су ажурирали своје рачунаре, лаптопове и таблете на "Виндоуз 10". "Мајкрософт" је корисницима нудио "бесплатно" ажурирање за "Виндоуз 7" и "Виндоуз 8"  годину дана, и понуди су се одазвале масе.

Питам се колики је део тог потрошачког тела размислио колико ће нам "Мајкрософт" за годину дана тражити да платимо за привилегију што користимо "Виндоуз 10".

Нема  бесплатног ручка