WNU: Сиријски председник Башар Ал Асад уверен да ће Русија и Иран наставити да га подржавају (Видео)


Вашингтон тајмс: Сиријски председник Башар Асад каже да руска и иранска подршка неће ослабити / Bashar Assad, Syria's president, says Russia and Iran support won't wane - Washington Times:

"Сиријски председник Башар Асад каже да борци Хезболаха, организације коју подржава Иран, потпуно легитимно појачавају Војску Сирије у борби против терориста, и да је "потпуно уверен" да ће и Русија наставити да подржава његов нападнути режим.

У једном од ретких интервјуа, емитованим у уторак увече na телевизији Хезболаха Al-Manar TV Lebanon, сиријски лидер је такође рекао да подршка Ирана његовој влади неће ослабити због недавног нуклеарног споразума између Техерана и неколико светских сила, међу њима и САД."

"Земље Балкана, заједно у једном тиму" - робова

Јадранка, еуропска радница (Фото: Курир)
Сигурно сте чули шта јуче рече Бранкица: "Мигранте треба населити у пустим деловима Србије"

А одраније вам је позната Јадранкина мисао: "Ми смо додатно у фокусу наших европских партнера, на путу европских интеграција, да покажемо одговорност. Мислим да ова земља то ради добро и одговорно.“

Апсолутна послушност и ефикасност гонича робова није остала непримећена - а и како би, чак ће се и некадашња српска престоница, Београд, претворити у центар за мигранте - па је стигла похвала. Али, уз нови задатак. Преносимо вам како га је "Дојче веле" изложио својим колегиницама српским преституткама (у 14:17), и само сат времена касније (15:29) проследио РТС.

Милина. Бар њима, погледајте фотографију еуропског цвијећа са DW-овог упутства. На њој нема ни једног јединог олоша што своје место капоа у европском концентрационом логору не дугује Англоционистима.

Пол Крејг Робертс: Западна демократија је угрожена врста на путу да изумре

Британска Лабуристичка странка више не представља радничку класу. Под премијером Тонијем Блером, Лабуристичка странка је постала вазал једнопроценташа. Резултат је побуна у странци и успон Џеремија Корбина, принципијелног лабуристе намерног да представља народ, што је "но-но" у западним "демократијама".

Корбин је за блероиде из Лабуристичке странке превише реалан, они се надају да ће за заступање једнопроценташа капиталиста бити награђени сличним "бенефитима" као Блер. И, шта чини корумпирана Лабуристичка странка да спречи избор Корбина?

Чини то да онима који подржавају Корбина брани да гласају. О томе можете читати овде: Britain’s Labour Party Purge is Underway. Preventing “Supporters” from Voting for Jeremy Corbyn | Global Research - Centre for Research on Globalization

Нелегална египатска војна диктатура, она која је по налогу Вашингтона свргнула прву демократски изабрану владу у историји Египта, издала је едикт којим се новинарима забрањује да противрече војном дитаторлуку. Простије речено, диктатура коју је инсталирао Вашингтон забрањује чињенице.

Регрути британске Краљевске ратне морнарице "више нису вољни да гину за Ујка Сама" (видео и један сјајан коментар)


РТ:

"Према најновијем истраживању, млади Британци не желе да ступе у морнарицу - посебно подморничку службу - зато што под водом не могу да се пријаве на друштвене мреже.

Новинар Тони Гослинг каже да прави разлог с којег краљевска морнарица губи кадар нема никакве везе с подводним интернетом."