Влада Молдавије усвојила нове антисовјетске и антируске мере

Црвени блок Молдавије чува совјетске споменике од десничарског режима, као што се види на овој фотографији од 24. августа. Неки од ових активиста су сада у затвору због протеста против олигархијске владе.

Молдавске власти совјетско доба прогласиле "окупацијом"


17. септембар: Министар одбране Молдавије је изјавио да споменике из времена совјетске "окупације", совјетске тенкове из Другог светског рата на постољима широм земље, треба уклонити, али је још јуче, у среду, исти министар одбране Анатол Салару надгледао демонтирање споменика са совјетским тенком Т-34, који је стајао на пиједесталу у једном гарнизону у Кишињеву.

Салару је новинарима рекао да ће тенк бити предат Центру за војну културу и да ће бити изложен у "Музеју совјетске окупације", који ће ускоро бити отворен.

Империјализам Ротшилда, преститутке и избеглице

Карта Ерец Израела (Великог Израела) из Хагаде Абрахама Бен Јакоба, Амстердам 1695. Извор: Википедија

Западни корпоративни медији о бујици избеглица у Европу извештавају на начин који се лако могао предвидети. Уместо да поставе непријатно и тешко питање зашто те силне хиљаде очајних људи углавном из Сирије, Ирака, Либије и Авганистана напуштају свој свакодневни живот, домове и имовину и потежу на опасан пут ка северу, преститутке наричу над људском трагедијом и третманом избеглица у разним европским земљама.

Клинички гледано, то је класичан случај дистанцирања и порицања. Такво стање је на Западу хронично, јер овде, не марећи за повремене протесте, ратна машинерија империјалиста меље ли меље.

Што нас доводи до још болнијег одговора на то тешко питање: зашто? Једноставно речено, зато што су САД и НАТО савезници - као и обично у служби Ротшилдових и банкстера из Лондонског ситија - бомбардовали, напали и окупирали, уз помоћ својих лажних терориста под фирмом Ал Каида и Исламска држава - све те земље.

Бебама на полицију или, како тврди "Блиц": "SUZAVCEM NA BEBE Najpotresniji dokaz užasa na Horgošu"

Снимак дела насловне странице сајта no border serbia | freedom of movement is everybody's right

Александар Јовановић / Ћирилизовано: О мигрантима и преституткама опширније у следећем преводу. Доле је само један пример чиме се служе и једни и други. Но, док је допринос Бајденовог слушчета и Петреусових медија растакању Србије и Европе очигледан, као и нечовечност њихових метода,нема истраживања и чланака на тему ко су неоотпораши, ко је, поред намесничке власти и бљак медија, овдашња англоционистичка антисрпска и антиевропска пета колона.

Да ли је неко пренео већ три дана стару вест да су новинарима "Скај њуса" Сорошеви активисти из w2eu.info – Welcome to Europe признали да мигрантима "Активисти наше мреже у Турској дистрибуирају те водиче бесплатно" - Sky Finds 'Handbook' For EU-Bound Migrants?


Извор: Sky Finds 'Handbook' For EU-Bound Migrants

Да ли је неко истражио овдашњи огранак те пете колоне? Да ли је сада важније гањати педере - и тако по ко зна који пут глумити опозицију и брижно родољубље - или погледати ко све учествује у стварању "Србије без граница" / no border serbia | freedom of movement is everybody's right - и гамад раскринкати? 

Правда.Ру: Пољска тражи да јој се врате комади Украјине

Фото: АП

Пољска сматра да треба да јој се врати имовина коју су Пољаци западне Украјине поседовали пре Другог светског рата.

Економски и политички делови Споразума о придруживању Европској унији који је Украјина усвојила 2014. г. садрже и одредбе о реституцији, које Пољацима омогућавају да полажу право на изгубљену имовину у западној Украјини, коју називају "Источне прекограничне земље".