субота, 19. септембар 2015.

Јацењук: "Анексија Лавова је била злочин"

Ћирилизовано: Па после каже не личи на Вучића. Ма пљунути АВ! Овдашњи гаулајтер више и не крије чија наређења извршава, чак се поноси њиховим похвалама свом и издајништву есенесоваца и колабораната у намесничкој влади, али Јацењук... Бандерит је бар живот ризиковао да би удовољио мржњи према Русима, и личио на искреног, мада изопаченог националисту, и ово би могло да представља некакво тренутно исклизнуће, да Бајден није послао свилен гајтан: Ukraine Today: Бајдену се смучило од корумпираности кијевског режима; и да се не треба умилити бившем и, можда, будућем окупатору: Правда.Ру: Пољска тражи да јој се врате комади Украјине"Јацењук трансфер пољског Лавова Украјинској ССР назвао злочином"

Ukraine Today: Бајдену се смучило од корумпираности кијевског режима

Џо Бајден / АП фото
Бела кућа је дубоко забринутa што ниво корумпираности украјинских власти не опада.

Бајден је послао "строго и специфично" упозорење лидерима украјинског пуча Петру Порошенку и министру Арсенију Јацењуку, у којем каже да ће даља подршка Вашингтона Кијеву бити угрожена ако се владање кијевског режима не промени.

Амерички потпредседник Џо Бајден је љут због нивоа корупције у Украјини, мада је Вашингтон спреман да значајно појача санкције против Москве - према украјинском интернет магазину "Новоје времја", који се позива на своје изворе.

РТ: Путин наредио да се почне с разговорима о руској војној бази у Белорусији

Извор: Center-2015 Drills Prove Significant Potential of Russian Defense Companies / Фотографија: Спутњик / Алексеј Николски

Председник Владимир Путин је наложио потписивање споразума са Белорусијом о отварању руске ваздухопловне базе на њеној територији, то јест, "Да се прихвати предлог руске владе да се потпише споразум између Русије и Белорусије о руској ваздухопловној бази у Белорусији", како пише у декрету који је пренело одељење за штампу Кремља.

Прилог истраживању јеврејског доприноса у стварању "европске нације" (ВИДЕО)

Извор: This is genius!!! — Gilad Atzmon

Олга Четверикова у чланку "Миграциона криза у Европи и њени наручиоци (Први део)", после образложења ко је Р.Н.Куденховe-Kaлерги, каже:

"Међутим, то је само горњи слој паневропског пројекта. Своје схватање крајњих резултата перестројке Европе Куденхове-Калерги је изложио у књизи „Практични идеализам (1925)“[3], издатој у малом броју примерака, у којој је описао будућност Европе тако што је показао како ће изгледати  „европска нација“.

Суштинска идеја Куденхове-Калергија је била образложење духовног вођства јудаизма у европској цивилизацији и потреба да се Јевреји претворе у „руководећу духовну расу Европе“. Међу свим Европљанима које Куденхове-Калерги назива „људи по количини“ он издваја две расе „људи по квалитету“ – племство по роду и Јевреје, који је  требало, како он сматра, да заједно чине ћелију будуће европске аристократије. А „једро ћелије“ за њега су били Јевреји како због свог „специјалног етичког односа према свету“, тако и због њихове надмоћне памети – они чине такозвано племство мозга или духовну аристократију која заузима лидерске позиције у борби за управљање човечанством (типични представници „духовне аристократије“ по Куденхове-Калергију су били Ласал, Троцки, Ајнштајн, Бергсон и др.)."

А то духовно вођство Јевреја, тежњу ка вођству, потврђују видео и речи нашег САВРЕМЕНИКА, Барбаре Лернер Спектор (Barbara Lerner Spectre), оснивача и директора "Паидеје", Европског института за јеврејске студије из Шведске.