The Times of Israel: Ако Асад затражи, Кина ће послати војску у Сирију

Ујгурски терористи које подржава Турска у Сирији праве упориште из којег ће покретати нападе на Кину


Ујгурски терористи из Кине успостављају базу у Сирији

У овом чланку се тврди да се 3500 Ујгура настанило у селу близу Џиср ал-Шагура отетом од Асада, у непосредној близини упоришта Туркистанске исламске партије (ТИП) која је у саставу "Армије освајања" коју подржава Турска. Они су наводно под надзором турске обавештајне службе која је оптужена за давање лажних пасоша кинеским Ујгурима који би да воде џихад у Сирији.

Ова вести стиже у исто време кад и извештај да је Туркменистанска исламска странка (ТИП) заузела сиријску ваздухопловну базу и заробила неколико "мигова" и друго савремено наоружање, као кад је Исламска држава заробила савремено америчко наоружање и опрему ирачке војске.

Истовремено сазнајемо за експлозију у Бангкоку, у храму што га посећују кинески туристи, с тим да тајландске власти сада ујгурску банду која је напала конзулат Тајланда у Турској повезују са турским Сивим вуковима.

DeepResource: Навијачи, ако волите своју земљу, беж'те од фудбала


Глобалистичка левица је још давно открила да је фудбал изврсно средство за промовисање мултикултурализма, јер је то један од ретких примера где мултиетничка сарадња заиста функционише, а функционише зато што је гањање лопте активност нижег степена - не тражи мозга, за разлику од науке, технике, индустрије и уметности.

St.-Pauli-Fans: Andere Klubs schließen sich dem Protest des Vereins an. Извор: Weitere Fußballklubs boykottieren Flüchtlingsaktion der "Bild"-Zeitung - SPIEGEL ONLINE