Fort Russ: Дрон-видео Сиријског рата

Fort Russ: Руски новинари су одвојили мало времена да "сложе" овај видео, снимљен ХД камером на дрону, беспилотној летелици. Дрон је летео изнад Латакије и над подручјем Дамаска, које сиријска војска ових дана чисти од терориста. Новинарима РТ-а и других гласила сиријска војска дозвољава приступ фронту само до безбедне удаљености. Међутим, захваљујући модерној технологији, минијатурним хеликоптерима, може се видети и фронт, а не бити у још већој опасности.

Хроника беспилотника. Война. - YouTube

Хилари Клинтон: Морамо да се супротставимо оном силеџији Путину (ВИДЕО)


Александар Јовановић / Ћирилизовано: Вероватни кандидат демократа за америчког председника Хилари Клинтон се у кампањи представља као одлучан лидер, макар то ишло и на рачун Обаме (погледати: Пол Крејг Робертс: Као да се Обама дозвао памети), такође демократе, у чијој је администрацији била и државни секретар.

И издајник - ако је преко америчке амбасаде у Бенгазију Исламској држави испоручивала оружје самоиницијативно, односно за рачун својих стварних послодаваца; и опет издајник - ако су она и супруг јој омогућавали Кинезима приступ најсавременијој технологији зарад пара за... своју фондацију; и опет издајник, ако је свесно своју (приватну и као државног секретара) електронску преписку водила преко личног сервера (који је, стручњаци се слажу, било лако хаковати) да би омогућила лак и сталан приступ тајним документима - коме?

Futurism: Наш видео у знак поштовања према Николи Тесли


Видео ћемо поставити и овде. Да га има. Али уживаћете много више ако га погледате на извору, сајту "Футуризам", специјализованом, да тако кажемо, за визуелну страну света науке, технологије и интернета:

Our tribute video to Nikola Tesla