Владимир Путин каже да је глобално загревање "превара"

Ћирилизовано: Путин пропалу привреду Запада не угрожава само систематским радом на избацивању долара из трговине, већ и багателисањем дугогодишњег, али не баш успешног труда, да се читавом човечанству наметне такозвани карбонски порез, због климатских промена тобоже изазваних деловањем човека. "Њујорк тајмс" више не може да подноси неодговорност руског председника, али ту су и мањи медији да разраде задатак. Ево примера како то изгледа...

Брига њега... (Фото: Ројтерс)
Руски председник Владимир Путин сматра да је глобално загревање "превара" - завера да би се Русија спречила да користи своје огромне резерве нафте и природног гаса.

Путин сматра да "нема глобалног загревања, да је то превара да би се зауздао индустријски развој неколико земаља, међу њима и Русије" -  каже за "Њујорк тајмс" Станислав Белковски, политички аналитичар и Путинов стални критичар.

War News Update: Ал Каида користи оружје испоручено "умереним терористима" (ВИДЕО)



PJ Media: New Video Shows Al-Qaeda Using Weapons U.S. Gave to ‘Vetted Moderates':  
"Нови видео Ал Каидине сиријске филијале Џабат ал Нусра показује да борци те терористичке групе користе управо оно оружје које су САД испоручиле "проверено умереним" побуњеничким групама, у склопу катастрофално лошег и пропалог плана борбе против Исламске државе.

Deep Resource: Изврсна аустријска идеја - прихватати само жене и децу "мигранте"

Градоначелник Граца, Зигфрид Нагл
Градоначелник Граца, Аустрија, изнео је сјајан предлог како одговорити на провалничку кризу: прихватати само жене и децу. Чак и ја подржавам ту идеју. Од свих провалника/нападача/миграната, 85% су млади људи, последња сорта странаца које желите у својој заједници. А већина њих чак нису ни Сиријци, већ којекаква олош из Пакистана и ко зна све одакле. Је..ш то. Враћај! А кад се рат заврши, породице се поново могу окупити... очигледно једино у Сирији и нигде друго.

Експлозија у складишту муниције у граду Сватово,у делу ЛНР под окупацијом НАТО-а (ВИДЕО)


Novorossia Today:
"У граду Сватово, у делу Луганске Народне Републике који је тренутно под окупацијом НАТОА-а, случајно је запаљено складиште ракета за вишецевне лансере ракета и друге опреме, када је официр Украјинских оружаних снага случајно испалио неколико РПГ граната у контејнер за складиштење горива.

Према најновијим информацијама, погинула су двојица, има много рањених. У Харков је евакуисано око 20,000 мештана. Несрећа се догодила на дан када је нацисте из Украјине истерала победничка Црвена армија, у Великом отаџбинском рату којег на Западу називају Други светски рат.

Уживајте у видеу, и пустите га гласно, другови!!!!"

South Front: Курдски фактор сиријског рата (ВИДЕО)


Сиријски Курди, уједињени Партијом демократске уније (ПДУ), главна су фракција која се бори против милитаната у Сирији. Уствари, они су друга најважнија противтерористичка војна сила у земљи. Од када је рат почео, односи између ПДУ и сиријске владе се заснивају на чињеници да влада није у стању да се истовремено супротставља исламским екстремистима и покрету курдске аутономије.