"Шарли ебдо" исмејава трагедију Руса - а чији је "Шарли", сме ли неко то да објави?

И домаћа и део западне штампе се згражавају над "слободоумношћу" јадног и трагичног "Шарли Ебдо"-а" кад се спрда са руским жртвама. Чији је "Шарли Ебдо" и коме крв убијених чланова те редакције (сећате ли се?) и мртви Руси иду у прилог? Ко је Главни главни уредник и власник "Шарли ебдоа" - сазнаћемо као и увек, најпре пратећи траг новца.

Нећемо наводити срамоту домаће штампе, ево само "карикатуре", и линкова на оно што је било ОЧИГЛЕДНО и кад је замахнуто "лажном заставом", и дело садашњих несрећника који раде као англоционистичке преститутке:

У тренутку писања овог коментара није могуће добити директан линк на ротшилдовски производ. Дело несрећника смо преузели са српског сајта који нећемо спомињати - уз сву захвалност за "карикатуру" - јер је пратећи текст брука српског новинарства

Пол Крејг Робертс: "Рат против терора" је превара

"Рат против терора" је превара. Американце су преварили политичари који спроводе план хегемоније над светом. Амерички народ је био превише лаковеран и зато су га Вашингтон и медијске преститутке лако издали.

Последице преваре, лаковерности и издаје страшне су по Американце, милионе људи Блиског истока, Африке, Украјине и по европске вазале Вашингтона.

Последице које трпе Американци су укинут Устав, полицијско-шпијунска држава и све већа мржња и незадовољство Америком у целом свету.