"Путинови агенти" у Европи све активнији

Председник Европске комисије Жан-Клод Јункер (Фото: politrussia.com)

Псеудопатриотски приступ "Нека Европа гори" је негација наше успешне националне историје. Све велике победе смо извојевали у савезу са земљама и политичким елитама које код нормалног Руса изазивају гађење. Мало је вероватно да је Стаљин имао икаквих личних симпатија према Черчилу, и односи између Лондона и Москве никада нису били без облака, али је сарадња са Великом Британијом за нашу земљу била од користи, што је обезбедио Стаљин. И у односу према данашњој Европи морамо бити прагматични, и мислити главом, а не стомаком и срцем.

Изненађује увереност наших салонских филозофа, оних који не знају ништа боље од "Европа је под Јенкијима", да је свако ко каже "треба нам Берлин" или расцеп код европске политичке елите - непријатељ и пропагандиста какве слугерањске странке. Изгледа да се у Пекингу баш и не читају руски патриотически блогери, јер Кина не само да не одбацује идеју укључивања Европе у свој пројекат "Нови Пут свиле", него појачава дипломатски рад у том правцу. Сергеј Иванов је исправно констатовао да међу европском политичком елитом постоји раскол. У недавном интервјуу, на питање да ли ће санкције изазвати поделу код елите, одговорио је: "Да. Само обрнуто, као у огледалу. Мислим да је елита подељена, али не код нас, већ у иностранству."

Руска авијација уништила турски конвој


Руске Ваздушно-космичке снаге су 25 новембра на улазу у сиријски погранични град Азиз уништиле конвој камиона из Турске. Азиз држе протурски терористи.

Вече Кубе - позивница Српског удружења "Ћирилица" Београд


 



ВЕЧЕ   КУБЕ


 у знак захвалности подршци
     одбране Косова и Метохије у УНЕСКО-у
 


 


Поштовани пријатељи Српског Удружења "Ћирилица" Београд, 
 
Позивамо вас на

Вече Кубе

у знак захвалности подршци
     одбране Косова и Метохије у УНЕСКО-у